Outlet

Outlet

U kunt hier terecht voor een groot aanbod aan slaapartikelen voor een kleine prijs. Het aanbod bestaat uit producten die uit het assortiment gaan of verkeerd zijn besteld, waardoor wij het voor een zeer voordelig tarief kunnen aanbieden aan u.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
  • Levering aan huis 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bedden.nl Outlet

De outlet van Bedden.nl herbergt een grote variatie aan slaapartikelen tegen sterk gereduceerde tarieven. In de outlet treft u allerhande artikelen van Bedden.nl aan die u tegen een zeer voordelig tarief online kunt aanschaffen. Bijkomend voordeel van deze outlet is dat u de producten die u via de outlet bestelt al binnen 5 werkdagen in huis kunt verwachten.

Wisselend aanbod in outlet

Omdat in de outlet van Bedden.nl allerlei producten verschijnen die uit het assortiment verdwijnen of die verkeerd besteld zijn, kunnen wij een zeer groot assortiment aan slaapartikelen aanbieden. Via deze aanbiedingspagina bieden wij zeer gunstig geprijsde bedden en boxsprings aan, maar ook complete 4-seizoenen dekbedden of mooie dekbedovertrekken en sierkussens. Wel is het zo dat het aanbod erg wisselend kan zijn, omdat het vaak slechts om enkele producten per artikel gaat. Houd het aanbod dus goed in de gaten voor de mooiste koopjes binnen de outlets zoals de bedden outlet en de matrassen outlet.

Outlet prijzen, eenvoudig betalen

Via de outlet van Bedden.nl kunt u eenvoudig vanuit uw huis de meest veelzijdige slaapartikelen bestellen. Dit alles kunt u online doen, waarbij u ook online kunt afrekenen. Zo kunt u via iDeal, PayPal of Creditcard online betalen, maar is het ook mogelijk om pas na de levering af te rekenen. Ook in de outlet is het mogelijk om uw boxsprings te laten monteren. De rest van de grotere producten kunt u tot in de slaapkamer laten bezorgen. Alle producten uit de outlet kunnen ook nog eens binnen 5 werkdagen geleverd worden. Als u dus moet spoed een nieuw bed nodig heeft, neemt u eens een kijkje in de outlet.

Mogelijk wijken de producten in de outlet enigszins af van de afbeeldingen wegens een klein kleurverschil. Mocht u twijfelen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Mocht u in de outlet geen geschikte of passende producten vinden, dan kunt u altijd het reguliere aanbod van Bedden.nl bezichtigen. Zo hebben wij ledikanten in alle soorten en maten, elektrisch verstelbare boxspring, traagschuim matrassen en nog veel meer luxe en handige slaapartikelen

 

Een ogenblik geduld a.u.b.