Er komen geen producten overeen met de selectie.

Dekbed outlet

De dekbed outlet biedt u een veelvoud aan dekbedden. Elk met verschillende eigenschappen en extreem hoge kortingen. Zo zijn er dekbedden met verschillende inhoud, verschillende afmetingen en verschillende diktes. De dekbedden zijn bedoeld om u een heerlijk warme en verfrissende nachtrust te geven. Binnen de outlet kunt u ook op zoek naar allerlei andere slaapartikelen tegen mega kortingen. In de outlet hebben wij een beperkter aanbod aan dekbedden. Wanneer u geen dekbed kunt vinden in de outlet, kunt u altijd kijken in ons reguliere assortiment dekbedden

.

Soorten dekbedden in outlet

De keuze van een goedkoop dekbed kan voor iedereen verschillend zijn. Zo kan de lengte van een dekbed flexibel zijn, maar er valt ook een onderscheid tussen een voordelig 1 persoons dekbed en een voordelig 2 persoons dekbed. Ook kan er onderscheid gemaakt worden tussen een enkel en een 4 seizoenen dekbed. De uitvoering van het enkele dekbed betreft één enkel deel en een 4 seizoenen dekbed bestaat uit een dun zomerdeel en een dikker herfst-/lentedeel, deze twee delen kunnen aan elkaar worden bevestigd, waardoor een extra dik winterdeel ontstaat. Tot slot kan een dekbed uit de outlet ook verschillende vullingen hebben. De verschillende dekbed vullingen zijn hieronder weergegeven.

Dekbed vulling

Er zijn veel verschillende dekbed vullingen mogelijk, namelijk dons, synthetisch, wol, katoen en bamboe. Deze varianten worden hieronder besproken.

Een donzen dekbed is in verschillende dons percentages beschikbaar. Hoe hoger het donspercentage, hoe lichter en warmer het dekbed in de aanbieding is. Donzen dekbedden zijn zeer populair. De dekbed vulling bestaat uit los materiaal, waardoor het donzen dekbed soepel om u heen valt.

Een dekbed kan ook een synthetische vulling hebben. Een synthetisch dekbed is gevuld met een vulling van synthetische bolletjes. Hierdoor voelt het voordelige dekbed licht en luchtig aan. Een synthetisch dekbed is ook geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Een wollen dekbed neemt erg goed vocht op en voorkomt hierdoor klamme nachten. Wol zorgt ervoor dat u snel opwarmt wanneer u het koud heeft, maar zorgt er ook voor dat u het niet té warm krijgt. Het ventilerend vermogen van het wollen dekbed maakt dit mogelijk.

Een katoenen dekbed is zeer natuurlijk. Een katoenen dekbed voelt zeer zacht aan. Ook zijn een aantal katoenen dekbedden in ons assortiment anti-allergeen. Een katoenen dekbed is ideaal voor in de warme zomermaanden, omdat deze vulling een hoog absorberend vermogen heeft.

Tot slot is er nog het bamboe dekbed. Deze goedkope dekbedden zijn uiterst geschikt voor mensen die snel transpireren. Een bamboe dekbed voelt zijdezacht aan en is heel licht, waardoor u vrij kunt bewegen. Toch geeft het bamboe dekbed wel genoeg warmte. Ook is bamboe een biologisch materiaal.

Dekbed afmetingen

Er zijn veel verschillende afmetingen van dekbedden in onze outlet, maar er zijn er twee die het meest voorkomen. Een 1 persoons dekbed heeft meestal een breedte van 140 centimeter en een 2 persoons dekbed heeft vaak een breedte vanaf 200 centimeter. Hieronder is nog een overzicht te zien van de verschillende maten dekbedden. Om de keuze voor u makkelijker te maken, is ook weergegeven bij welke afmeting bed het dekbed in de aanbieding het beste past.

  • Dekbed 140x200 - Bed 90x200
  • Dekbed 200x200 - Bed 140/160x200
  • Dekbed 240x200 - Bed 180/200x200
  • Dekbed 140x220 - Bed 90x220
  • Dekbed 200x220 - Bed 140/160x220
  • Dekbed 240x200 - Bed 180/200x220

Warmteklasse dekbed

Een dekbed is ook verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. De warmteklasse geeft de dikte en warmte aan van het dekbed. Een dekbed met warmteklasse 1 is het warmst en is geschikt voor de winter of voor mensen die het snel koud hebben. Warmteklasse 2 is ook geschikt voor periodes van kou. Deze dekbedden voelen warm aan, maar iets minder warm dan een dekbed met warmteklasse 1, omdat een dekbed met warmteklasse 2 minder dik is. Een dekbed met warmteklasse 3 is geschikt voor in het voorjaar of najaar. Tot slot is er nog warmteklasse 4. Een dekbed met warmteklasse 4 zijn het minst warm en zijn dan ook met name zomerdekbedden. Bij elk dekbed staat bij de productomschrijving aangegeven om welke warmteklasse het gaat.

Goedkope dekbedden in de dekbed outlet

De dekbedden binnen de outlet van Bedden.nl zijn tegen extreem lage prijzen verkrijgbaar. Deze prijzen kunnen bereikt worden, doordat de producten uit het assortiment verdwijnen of het teruggestuurde artikelen zijn. In de dekbedden outlet zijn de prijzen dan ook aanmerkelijk lager dan de normale verkoopprijs. De producten in de outlet zijn binnen 5 werkdagen leverbaar, dus zijn snel beschikbaar voor u als consument. Ook kunt u in de dekbedden outlet gemakkelijk en veilig online betalen middels iDeal, Creditcard of PayPal.

Binnen de dekbedden outlet van Bedden.nl is een grote verscheidenheid aan slaapartikelen met hoge kortingen verkrijgbaar. Neemt u ook eens een kijkje in onze bedden outlet en dekbedovertrek outlet. Zo kunt u extreem goedkoop hier een nieuwe boxspring of mooie dekbedovertrek bestellen. Ook kunt u op de reguliere website van Bedden.nl eens rondkijken voor mooi slaapkamermeubilair of fraaie sierkussens en deze gemakkelijk online bestellen.