Er komen geen producten overeen met de selectie.

Matrassen outlet

In de matrassen outlet van Bedden.nl kunt u verschillende soorten en afmetingen matrassen vinden. Binnen de outlet kunt u goedkope matrassen bestellen met extreem hoge kortingen. Matrassen zijn zeer belangrijk als het gaat om een goede nachtrust. Zo heeft de ene persoon behoefte aan een hard matras en iemand anders geeft de voorkeur aan een zachte. Binnen de outlet kunt u ook verder kijken naar mooie bijpassende hoeslakens, matrastoppers en dergelijken.

Welke matrassoorten kan ik uit kiezen in de outlet?

Als het om uw nachtrust gaat, is het erg belangrijk dat u de beste matras aanbieding uitzoekt. U wilt uiteraard een comfortabel maar voordelig matras dat aansluit op uw slaapvoorkeuren. Er zijn veel verschillende soorten waar u uit kunt kiezen, waaronder een pocketvering matras met verschillende soorten afdeklagen of één met schuimvulling. Bij een variant met vering wordt onderscheidt gemaakt tussen de pocketvering en de bonellvering. Beide soorten matrassen worden afgedekt met een laag schuim, die zorgt voor een verhoogd ligcomfort. De meest gebruikte en comfortabele schuimsoorten zijn koudschuim en traagschuim.

Koudschuim matras

Een koudschuim matras heeft een open celstructuur. Door deze structuur heeft een koudschuim matras een zeer goede vochtregulatie. Ook heeft een koudschuim matras een hoge veerkracht, wat zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam. Als u een matras wilt dat vocht goed opneemt en u hoog ligcomfort biedt, dan is het koudschuim matras een echte aanrader.

Traagschuim matras

Traagschuim matrassen zijn zeer populair, omdat bij een traagschuim matras geen kuilvorming ontstaat. De matrassen keren na een aantal seconden meteen weer terug naar de oorspronkelijke staat. Drukpunten worden voorkomen, omdat een traagschuim matras het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeelt. Het matras biedt u optimale ondersteuning. Als u last heeft van spier- en gewrichtsklachten, is een traagschuim matras de beste keuze.

In het reguliere assortiment zijn deze matrassen in verschillende prijsklassen beschikbaar. Binnen de matrassen outlet zijn verschillende matrassen tegen strek gereduceerde tarieven verkrijgbaar.

Welke matrassen zijn in de aanbieding op Bedden.nl

In de matrassen outlet kunt u terecht als u een mooie aankoop wilt doen of uw matras vlug in huis wilt hebben. De producten in de outlet kunnen wij tegen extra scherpe prijzen aanbieden. Deze scherpe prijzen kunnen wij voeren, omdat de matrassen uit ons assortiment zijn gehaald of omdat het producten in ons magazijn betreft. Om deze reden kunnen wij er ook voor zorgen dat de producten uit de outlet een zeer korte levertijd hebben. De matrassen kunt u zodoende binnen 5 werkdagen na bestelling al thuis verwachten. Dit is natuurlijk erg gemakkelijk als u plots een nieuwe matras nodig heeft.

Binnen de outlet op Bedden.nl kunt u naast matrassen ook nog verder kijken naar mooie bedden of bijpassende hoeslakens, al deze producten worden ook tegen sterk verlaagde prijzen aangeboden. Mocht u binnen de outlet niets kunnen vinden, dan verwijzen wij u graag door naar onze reguliere pagina's, waarop wij een breed assortiment aan slaapartikelen aanbieden.

Welke afmetingen zijn beschikbaar?

Bent u op zoek naar een matras in de afmeting 90x200, 140x200, 160x200 of 180x200? Bedden.nl heeft het allemaal. Wij hebben verschillende voordelige matrassen in de volgende afmetingen:

Bedden.nl heeft ook kleinere matrassen speciaal voor baby’s en kinderen ontworpen. Deze matrassen zijn in de afmetingen 160x120, 70x140 en 70x150. In de matrassen outlet, maar ook in het reguliere aanbod, zijn de verschillende afmetingen te vinden bij de filters.

Topmatras aanbieding

In de matrassen outlet van Bedden.nl zijn ook een aantal topdekmatrassen te vinden. Een topmatras is bedoeld om optimaal ligcomfort te creëren. U kunt naast goede goedkope matrassen, dus ook slagen voor een goedkoop topmatras. Onze topmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals traagschuim, koudschuim, latex en pocketvering. Een matrastopper maakt het mogelijk dat uw slaaphouding op een correcte manier gecompenseerd wordt, zodat rugklachten worden voorkomen.

Hoe kies ik een comfortabel matras?

Een matras kiezen wat goed bij u past is erg belangrijk. Een groot gedeelte van uw leven spendeert u slapend. Om deze reden is een geschikt matras zeer van belang. Welk matras het best bij iemand past, is voor iedereen verschillend. Het is dus handig om advies te vragen over welk matras het beste voor u is en wij willen u graag helpen. U kunt ons bereiken via de mail ([email protected]), via de telefoon (0202624202) of via de chatfunctie op onze website. Samen kunnen wij tot een conclusie komen welk matras voor u de perfecte match is. Zo krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft en zult u heerlijk slapen.