Over Bedden.nl

Over Bedden.nl

Bedden.nl is de grootste online beddenspeciaalzaak van Nederland.

Als klantgerichte online beddenwinkel bieden wij consumenten in Nederland en België bedden en slaapkameraccessoires aan tegen onverslaanbaar lage prijzen. Bedden.nl BV is een innovatief bedrijf met een unieke formule. Wij leveren hoogwaardige producten rechtstreeks van de fabrikant direct aan u als consument. Hierdoor besparen wij op dure winkellocaties en showrooms. Door deze kostenbesparingen kunnen we u unieke prijzen aanbieden. Of het nu om een strak design bed, een boxspring matras, een heerlijk 4 seizoenen dekbed of een traagschuim kussen gaat, op Bedden.nl kunt u er zeker van zijn dat u hoogwaardige producten tegen de beste prijzen aankoopt.

Magazijn Levering aan particulieren en bedrijven

Bedden.nl levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Dankzij een goede relatie met de beste fabrikanten zijn wij in staat om hoogwaardige producten bedden tegen zeer goede prijzen aan te bieden. Alle bestellingen hebben een korte levertijd en worden netjes thuis afgeleverd en wanneer nodig gemonteerd in Nederland en België.

Online bestellen heeft veel voordelen. U bent niet gebonden aan openingstijden, de prijzen zijn vaak lager en uw bestellingen worden netjes thuis afgeleverd en wanneer nodig zelfs gemonteerd.

Fotoshoot Hoe bestellen?

Hier op onze website kunt u een zeer uitgebreid assortiment slaapsystemen, bedden en accessoires bekijken. Kies de gewenste categorie en gebruik wanneer nodig de filters aan de linkerkant van de website om een product te vinden dat aan al uw persoonlijke wensen voldoet. Zo kunt u eenvoudig op productgroep, prijs, afmeting en kleur zoeken. Met een simpele klik op de bestelbutton kunt u het desbetreffende product in uw winkelmandje plaatsen. Vervolgens kunt u eenvoudig via ons veilige online systeem uw product online bestellen waarna uw bestelling zo snel mogelijk door ons bij u thuis wordt afgeleverd en wanneer nodig gemonteerd.

ServiceEen goede service voor en na uw bestelling

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Bedden.nl. Bed kopen? Ons kwaliteitscontroleteam is constant bezig met de verbetering en uitbreiding van onze producten en service. Alle producten op Bedden.nl hebben een zekere kwaliteitsgarantie. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per email [email protected] of telefonisch via 020-2624202 . Ons slaapexperts zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 u.

Neem gerust een kijkje naar ons uitgebreide assortiment complete boxsprings, bedden, kinderkamers, lattenbodems, matrassen, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken en moltons.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.