Polyether matrassen

Polyether matrassen

Polyether matrassen zijn erg veelzijdig en worden over het algemeen veel gebruikt als kampeer of logeer matras. Door de vulling kunnen ze stevig zijn, maar ze zijn ook erg zacht verkrijgbaar in ons assortiment.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Levering

Polyether matrassen

Polyether matrassen zijn matrassen die gevuld zijn met polyetherschuim. Dit schuim kan veel lucht bevatten, maar ook relatief weinig. Dit is afhankelijk van de verwerking. De hoeveelheid lucht in het matras is ook bepalend voor de stevigheid die een polyether matras biedt. In de regel geldt dat hoe meer lucht er in het materiaal is verwerkt, hoe zachter het matras is. Er zijn dan ook polyether matrassen met stevige en goed ondersteunende eigenschappen, maar u kunt ook kiezen voor een polyether matras die zeer zacht is.

Het gebruik van polyether matrassen

Polyether matrassen worden aanzienlijk meer op logeerbedden en kampeerbedden gebruikt dan op bedden waarop iedere nacht geslapen wordt. Dit heeft vooral te maken met het ondersteunende vermogen van dit matras, dat wat minder is dan bij de meeste andere matrassen. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw matras voor uw logeerbed, als een wentelbed, een opklapbed of bijvoorbeeld een vouwbed, dan kunt u een polyether matras kopen. Het matras biedt zeker voldoende comfort voor een nacht goede slaap. Het polyether matras is dan ook zeker een ideaal matras om mee te nemen naar de camping. U zult er aanzienlijk beter op slapen dan op een dun luchtbed.

Een ployether matras voor elke nacht

Matras kopen? Wanneer u een matras wilt aanschaffen voor op uw eigen bed, dan is een polyether matras wellicht niet stevig genoeg om een optimaal slaapcomfort te bieden. Uiteraard kunt u in de webwinkel van Bedden.nl naast polyether matrassen ook terecht voor diverse andere matrassen die u wel de nodige stevigheid bieden. In het aanbod kunt u onder meer pocketvering matrassen en binnenveringmatrassen vinden, matrassen van koudschuim en traagschuim of bijvoorbeeld matrassen van latex.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.