Ruilen en retourneren

Retourneren van uw bestelling

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product heeft u het recht het product te annuleren zonder opgave van redenen. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u samengestelde producten of speciaal voor u op maat bestelde producten (dit geldt voor alle bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems). Voor alle andere producten geldt dat u de artikelen kunt retourneren mits ze ongebruikt en in de originele verpakking zitten.

Een annulering dient u per e-mail kenbaar te maken bij onze klantenservice ( [email protected]) met vermelding van onderstaande punten. Onze klantenservice stuurt u een retourformulier toe, welke u aan het te retourneren pakket dient toe te voegen. Een retour zondere bijgevoegd formulier kan helaas niet in behandeling worden genomen. 

  • Volledige naam
  • Telefoonnummer
  • Ordernummer
  • Artikel welke u wilt retourneren
  • Reden van retournering 

De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening en kunnen afwijkend zijn van de verzendkosten. 

Als u uw bestelling van grote producten zoals bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems wenst te annuleren tijdens de bestelperiode, oftewel voordat de goederen geleverd zijn, dan rekenen wij hiervoor 30% annuleringskosten (volgens de CBW voorwaarden).

Klachten

Het is natuurlijk erg vervelend als u ontevreden bent over onze service. Wij streven ernaar uw problemen zo goed en snel mogelijk voor u op te lossen. Wij vragen u dit per e-mail aan ons te melden op het adres [email protected]. Onze klantenservicemedewerkers zullen u op werkdagen binnen 48 uur bevestiging van ontvangst geven waarin u verdere informatie wordt verschaft betreffende de afhandeling van uw klacht. In sommige gevallen zullen onze klantenservicemedewerkers telefonisch contact met u opnemen. Vermeld in uw e-mail in ieder geval uw volledige naam, telefoonnummer, bestelnummer en klacht.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.