Er komen geen producten overeen met de selectie.

Nachtkastje

Nachtkastjes zijn een mooie toevoeging aan het interieur van elke slaapkamer. Ook zorgen nachtkastjes ervoor dat u belangrijke spullen binnen handbereik heeft. Een nachtkastje geeft u opbergruimte én is erg functioneel. Veel mensen kiezen ervoor om twee nachtkastjes aan te schaffen, één aan weerszijden van uw bed. Zo hebben u en mogelijk uw partner beide een plekje om persoonlijke spullen op te bergen.

Welke soorten nachtkastjes zijn er?

Om te zorgen dat uw nachtkastje bij de rest van uw slaapkamer past, zijn er verschillende soorten en uitvoeringen nachtkastjes mogelijk. Er zijn nachtkastjes in de vorm van een tafeltje, een klein kastje met een enkele deur en er zijn modellen met één of meerdere lades. Ook zijn er open modellen, met een ruime keuze aan materialen, kleuren en formaten. Het is belangrijk dat het nachtkastje goed bij uw bed, slaapkamerinterieur en uw eigen eisen past. Wat voor soort model u nodig heeft, is uiteraard onder meer afhankelijk hoeveel u kwijt wilt kunnen in uw nachtkastje. U kunt voldoende hebben aan een model dat uitsluitend ruimte biedt voor bijvoorbeeld alleen een boek. Er zijn echter ook modellen waarbij u meer ruimte heeft om bijvoorbeeld een nachtlampje, uw lenzen, bril, zakdoekjes of andere artikelen in op te kunnen bergen.

Welk nachtkastje past bij mijn bed?

Sommige nachtkastjes zijn ontworpen in de stijl van een bepaald bed, maar u kunt het kastje natuurlijk ook naast een ander bed zetten. Bedden.nl is uw online specialist in de verkoop van de meest uiteenlopende producten op slaap- en slaapkamergebied, waaronder nachtkastjes. U vindt binnen het assortiment artikelen om uw slaapcomfort te verbeteren en uw slaapkamer praktisch en stijlvol te maken. Wanneer u op zoek bent naar een duurzame variant die goed bij uw smaak past, dan kunt u zeker een passend model vinden in het aangeboden assortiment op deze website. Wij hebben nachtkastjes in verschillende kleuren en elk nachtkastje is weer anders vormgegeven.

Van welke materialen kan een nachtkastje gemaakt zijn?

Zoals vermeld zijn er veel verschillende kleuren en uitvoeringen nachtkastjes mogelijk. Deze kastjes kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Een voorbeeld hiervan is PU, dit is een kastje van kunstleer. Naast kunstleer kunnen de nachtkastjes ook gemaakt zijn van metaal en hout.

Nachtkastje kopen

Wanneer u een nachtkastje naar wens heeft gevonden, kunt u overgaan tot bestellen. Wanneer u de volgende simpele stappen volgt, kunnen wij gaan beginnen om uw nachtkast gereed te maken voor verzending.

Zo werkt het bestellen van een nachtkastje via iDeal:

  1. Plaats de gewenste boxspring in uw winkelmand en kies voor iDeal
  2. Klik op ‘Plaats uw bestelling’
  3. Vul uw gegevens in en kies voor de bank waarmee u de betaling wilt doen
  4. Klik op ‘Afronden’: nu wordt u door verwezen naar uw bank om te betalen

Nadat u heeft betaald, krijgt u een bevestiging via de mail. Wij maken zo snel mogelijk uw bestelling klaar om het op de post te doen.

Naast iDeal, kunt u ook betalen met Creditcard, Paypal, Afterpay en Capayable. Wanneer u wilt beschikken over flexibel betaalgemak, kunt u kiezen voor achteraf betalen met Afterpay of in drie termijnen betalen zonder rente met Capayable. U kunt met Capayable betalen wanneer uw bestelwaarde tussen de 100 en 1000 euro is. Bij Capayable betaalt u de eerste termijn direct via iDeal, de tweede termijn 30 dagen na het plaatsen van uw bestellingen de derde termijn na 60 dagne. Wanneer uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd wordt, kunt u gemakkelijk een andere betaalmethode kiezen.

Welke meubels heb ik nodig in de slaapkamer?

Uiteraard bent u naast het aanbod van nachtkasten ook van harte welkom om de rest van het aanbod in de webwinkel Bedden.nl te bekijken. U vindt er naast nachtkastjes allerlei producten die u nodig heeft. Ga voor een comfortabel hoofdkussen, een gemakkelijk leeskussen, een nieuwe garderobekast, een hocker of een romantisch bed. Alles is mogelijk wanneer u bestelt vanuit de webwinkel van Bedden.nl. Mocht u vragen hebben over het assortiment op deze website, dan kunt u contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice op werkdagen van 09:00 tot 17:00. U kunt ons mailen ([email protected]), bellen (020-2624202) of met ons chatten via de website. Onze klantenservice beantwoordt graag uw vragen en kan u helpen bij het plaatsen van uw bestelling op onze website.