Soort

Soort

Bedden zijn erg belangrijk voor uw nachtrust. Om ervoor te zorgen dat u een goede keuze kunt maken hebben wij een zeer breed aanbod van bedden. U kunt op Bedden.nl terecht voor iets nieuws, een oplossing voor kamperen of bijvoorbeeld ruimtebesparende opties. Dit alles voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Welke soorten bedden zijn er?

Bedden.nl heeft in haar assortiment vele soorten bedden. Van boxsprings en ledikanten tot slaapbanken en hemelbedden. Wij hebben een breed aanbod waarin de vanaf-prijs zeer aantrekkelijk laag is. Bekijk gerust ons uitgebreide assortiment met een uiterst goede prijs- kwaliteit verhouding.

Boxspring

Houdt u van luxe en van uiterst comfort, maar wilt u daar niet teveel voor uitgeven? Dan is een boxspring ideaal! Een boxspring staat niet alleen voor luxe, het heeft ook een sterk uiterlijk en een prettig hoge instaphoogte. Bij ons kunt u een boxspring aanschaffen vanaf €354,95. Een boxspring is een bed dat bestaat uit drie onderdelen: de box, een matras en een topmatras. De ondervering in de box bestaat vaak uit pocketvering. Er bestaan vlakke boxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings. De boxspring is een erg populair bed, ongeveer 50% van de mensen in Europa slaapt namelijk op boxsprings. Voor een kleine prijs kunt u elke nacht ervaren wat u bij een luxe hotelnacht beleeft.

Ledikant

Daarnaast bieden wij ledikanten aan vanaf maar €79,95. Dit soort bedden zijn relatief het goedkoopst, waarbij u kwaliteit krijgt die u ook verwacht. Een ledikant wordt gezien als een ‘normaal’ bed. Ledikanten worden over het algemeen gemaakt van hout, maar ook metaal is een veelvuldig toegepast materiaal voor een ledikant. In het frame wordt een bedbodem geplaatst, waarop het matras komt te liggen. Ledikanten zijn naast goedkoop, gemakkelijk in onderhoud en gemakkelijk verplaatsbaar.

Vouwbedden en slaapbanken

Vouwbedden zijn makkelijk op te bergen en zijn handig voor onverwachte logees. Vanaf €114,95 heeft u er al één in huis. Wanneer u dit type bed wilt verplaatsen, dan kunt u het inklappen tot een compact geheel dat u eenvoudig overeind kunt zetten. U kunt het bed vervolgens eenvoudig naar de gewenste plaats toe rijden, omdat de meeste vouwbedden wieltjes hebben in het frame. Slaapbanken zijn uitstekende banken om binnen een mum van tijd om te bouwen naar een extra 2 persoons bed. Ingeklapt kan de slaapbank gewoon gebruikt worden als comfortabele zitbank.

Kinderledikanten

Voor een goedkoop kinderbedje bent u bij ons ook aan het juiste adres, de prijzen hiervoor gaan vanaf een kleine 70 euro. Daarnaast bieden wij naast ‘normale’ kinderledikanten ook handige hoogslapers en stapelbedden aan vanaf €124,95, geschikt voor kleine woningen met relatief veel inwonende. Een stapelbed is ideaal als u twee kinderen heeft, maar weinig ruimte en/of maar twee kamers. Zo kunnen de kinderen samen slapen, hebben ze een eigen bedje en bespaart u ruimte.

Seniorenbed

Een seniorenledikant is een uitstekend bed voor mensen die wat moeilijker kunnen opstaan. Vaak is het voor ouderen lastig om vanuit een lage positie op te staan. Een seniorenbed is hoger en zorgt er daarmee voor dat opstaan eenvoudiger wordt. De hoogte van de bedden is verstelbaar, zodat het seniorenledikant geschikt is voor iedereen.

Hemelbed

Hemelbedden staan bekend als romantische en sfeervolle bedden. In tegenstelling tot een normaal bed heeft een hemelbed een grote impact op de sfeer in uw slaapkamer. Wanneer u de kamer binnenkomt, zullen door het plaatsen van een hemelbed daar alle ogen op gericht worden. Het bed biedt sfeer, goed slaapcomfort en extra privacy dankzij de gordijnen die eromheen horen. Voor een hemelse slaapervaring kunt u kiezen voor een hemelbed voor zowel volwassenen als voor kinderen. Dit bieden wij op onze webshop aan vanaf €139,95.

Wat is het verschil tussen een boxspring en een bed?

Het grote verschil tussen een boxspring en een ‘normaal’ bed, is dat u bij een boxspring het totale pakketje krijgt (box, matras en topmatras) en bij een ledikant niet. De boxspring wordt gezien als een luxe bed dat optimaal comfort biedt en het ledikant is neutraler en relatief goedkoper.

Of u nou uiteindelijk kiest voor een ledikant of een boxspring, belangrijk is om te kiezen voor hetgeen u prettig vindt. De keuze is zeer persoons- en smaak gebonden, dus neem vooral ook even de tijd om door ons grote assortiment heen te gaan. Elk soort bed heeft namelijk andere voordelen.

Uw favoriete soort bed kopen

Al onze producten hebben een vrij korte levertijd en alle bestellingen worden netjes bij u thuisbezorgd en wanneer nodig voor u gemonteerd. U kunt uw nieuwe bed betalen bij ons op een aantal verschillende manieren. Wij werken samen met de volgende betalingsmethoden: iDeal, Creditcard, Paypal, Afterpay, Rembours en Capayable.

Mocht u nog vragen hebben over de verschillende typen bedden of over uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij kunnen u meer informatie geven en kunnen u helpen bij uw keuze. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail en de chatfunctie op de website op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.