Soort

Soort

Bedden zijn erg belangrijk voor uw nachtrust. Om ervoor te zorgen dat u een goede keuze kunt maken hebben wij een zeer breed aanbod van bedden. U kunt op Bedden.nl terecht voor iets nieuws, een oplossing voor kamperen of bijvoorbeeld ruimtebesparende opties. Dit alles voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Levering aan huis 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Soort bedden

Bedden.nl heeft in het assortiment vele soorten bedden. Van boxsprings en ledikanten tot slaapbanken. Wij hebben een breed aanbod waarin de vanaf-prijs aantrekkelijk laag is. Bekijk gerust ons uitgebreide assortiment met een uiterst goede prijs- kwaliteit verhouding.

Welke soorten bedden?

Houdt u van luxe en van uiterst comfort, maar wilt u daar niet teveel voor uitgeven? Bij ons kunt u een boxspring aanschaffen vanaf  € 354,95. Voor een kleine prijs kunt u elke nacht ervaren wat u bij een luxe hotelnacht beleeft. Daarnaast bieden wij ledikanten aan vanaf maar € 79,95. Deze soorten bedden zijn relatief het goedkoopst, waarbij u kwaliteit krijgt die u ook verwacht. Vouwbedden zijn makkelijk op te bergen en zijn handig voor onverwachte logees. Vanaf € 114,95 heeft u er al één in huis. Voor een goedkoop kinderbedje bent u bij ons aan het juiste adres, de prijzen hiervoor gaan vanaf een kleine 70 euro. Daarnaast bieden wij handige hoogslapers en stapelbedden aan vanaf € 124,95, ideaal voor kleine woningen met relatief veel inwonenden. Voor een hemelse slaapervaring kunt u kiezen voor een hemelbed voor zowel volwassenen als voor kinderen. Dit bieden wij op onze webshop aan vanaf € 139,95.

Uw favoriete soort bed

Al onze producten hebben een vrij korte levertijd en alle bestellingen worden netjes bij u thuisbezorgd en wanneer nodig voor u gemonteerd. Mocht u nog vragen hebben over de verschillende typen bedden of over uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij kunnen u meer informatie geven en helpen bij uw keuze.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.