Stapelbedden

Stapelbedden

Stapelbedden zijn een simpele oplossing voor ruimtegebrek in de kinderkamer. Door voor een stapelbed te kiezen maakt u van een slaapplek, twee slaapplekken, zonder daar ruimte voor in te leveren en bovendien hebben uw kinderen er extra plezier van.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Voordelig stapelbed online bestellen

Stapelbedden zijn een perfecte oplossing wanneer u niet zo veel ruimte heeft, maar wel twee bedden wilt plaatsen. Heeft u twee kinderen en ook maar twee slaapkamers in uw woning, dan kunt u de kinderen een stapelbed geven. Dit biedt diverse voordelen. De bedden bevinden zich uiteraard boven elkaar, waardoor u het vloeroppervlak van één bed kunt besparen. Deze ruimte kunt u gebruiken voor een bureau, een kast of bijvoorbeeld een speeltafel. Stapelbedden zijn voor kinderen vaak ook erg spannend. Het slapen op hoogte biedt iets extra's aan het naar bed gaan.

De opbouw van een stapelbed

Zoals al snel zichtbaar is aan een stapelbed, bestaat het product uit twee losse bedden, twee bedbodems en twee matrassen. Deze twee worden boven elkaar geplaatst en verbonden door een constructie. Deze moet stevig zijn zodat de bedden op hun plek blijven. Daarnaast wil het oog ook wat. Hier is ook rekening mee gehouden door de ontwerpers. Elk voordelig stapelbed heeft een eenvoudig, maar tijdloos design. Door de eenvoud van de producten passen de stapelbedden in elk interieur. Om de stapelbedden op te leuken kunt u op elk bed een vrolijke, gezellige of stoere dekbedovertrek toevoegen. Om het stapelbed af te maken en vooral om in het bovenste bed te komen is er aan elk stapelbed een trappetje bevestigd.

Stapelbed plaatsen

Stapelbedden zijn op meerdere manieren inzetbaar. Ze zijn namelijk niet alleen geschikt voor kinderen, maar met een lengte van 200 centimeter zijn ze ook geschikt voor jongeren en volwassenen. Dankzij de stevige constructie zijn de stapelbedden ook geschikt voor op een logeerkamer of voor in een groepsaccommodatie. Dit is een slimme oplossing omdat het ruimte bespaard, waardoor er meer ruimte overblijft voor andere meubels. In een groepsaccommodatie kunnen er door het plaatsen van stapelbedden meer bedden in één ruimte, waardoor er meer personen kunnen overnachten. In een logeerkamer is het plaatsen van een stapelbed handig omdat er op die manier meer mensen kunnen blijven logeren en er ruimte overblijft voor een kast en een bureau. Daarnaast kan de logeerkamer door de ruimtebesparing op meerdere manieren ingezet worden. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik als strijkkamer of kantoorruimte. Wanneer u uw ruimte logisch indeelt, haalt u het beste uit uw huis!

Stapelbed online kopen

Wanneer u overtuigd bent van uw keuze voor een stapelbed kunt u de volgende stap zetten: namelijk het online bestellen van een stapelbed naar keuze. Dit kunt u gemakkelijk doen via onze website. Wij bieden verschillende soorten stapelbedden in verschillende kleuren en constructies zodat er voor elk interieur een passend product gevonden kan worden. Het aankoopproces van een stapelbed verloopt via onze website zeer eenvoudig. U kiest een stapelbed en klikt deze naar de winkelwagen. De volgende stap is het invullen van uw gegevens en het bezorgadres. Daarna kunt u kiezen voor verschillende betaalopties. Deze zijn iDeal, PayPal, Afterpay of Rembours en creditcard. De betaalwijze Afterpay kan gekozen worden bij bedragen onder de €200,- euro en de optie Rembours kan gekozen worden bij bestellingen van boven de €200,-. Bij het product staat vaak een verwachte levertijd aangegeven, maar over de exacte leverdatum krijgt u nog een bevestigingsmail. Mocht u verdere vragen hebben over een stapelbed online kopen, dan kunt u terecht bij onze klantenservice.

Groot aanbod Bedden.nl

Naast ons assortiment stapelbedden hebben wij nog veel meer. Zo bestaat ons aanbod uit boxsprings, bedden, matrassen, dekbedden, hoofdkussens, sierkussens, bedtextiel en hebben wij een outlet voor de goedkoopste deals. Zo kunt u de stapelbedden optimaal aankleden. U kunt spelen met verschillende soorten bedtextiel om van een kinderbed een volwassen bed te maken of juist andersom. Hiermee maakt u van het stapelbed een meegroeibed, of past u het bed gemakkelijk aan op verschillende logées. Kortom, op deze website zit u altijd goed voor al uw slaap gerelateerde producten. U besteld en wij zorgen er voor dat uw product zo snel mogelijk bij u in de slaapkamer staat, zodat u er van kan genieten.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.