Stapelbedden

Stapelbedden

Stapelbedden zijn een simpele oplossing voor ruimtegebrek in de kinderkamer. Door voor een stapelbed te kiezen maakt u van een slaapplek, twee slaapplekken, zonder daar ruimte voor in te leveren en bovendien hebben uw kinderen er extra plezier van.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Levering

Stapelbedden

Stapelbedden zijn ideaal wanneer u binnen een kleinere ruimte meerdere slaapplaatsen wilt realiseren. Heeft u twee kinderen en ook maar twee slaapkamers in uw woning, dan kunt u de kinderen een stapelbed geven. Dit biedt diverse voordelen. De bedden bevinden zich uiteraard boven elkaar, waardoor u het vloeroppervlak van één bed kunt besparen. Deze ruimte kunt u gebruiken voor een bureau, een kast of bijvoorbeeld een speeltafel. Stapelbedden zijn voor kinderen vaak ook erg spannend. Het slapen op hoogte biedt iets extra's aan het naar bed gaan. Er hoeft geen ruzie te ontstaan wie er boven in het stapelbed mag slapen. U kunt dit eenvoudig wisselen, bijvoorbeeld per week of per maand.

Stapelbedden voor de logeerkamer

Een stapelbed is voor kinderen geweldig, maar stapelbedden worden ook veel gebruikt voor in de logeerkamer. Heeft u met regelmaat gasten die de nacht bij u verblijven, maar heeft u onvoldoende ruimte om een logeerkamer met twee of meer logeerbedden of andere bedden te realiseren voor uw gasten? Dan doet een stapelbed wonderen. U kunt een enkel stapelbed kopen, waarmee u eenvoudig zorgt voor twee slaapplaatsen op de ruimte van een enkel bed, maar u kunt natuurlijk ook een kamer voorzien van meerdere exemplaren wanneer u vaak een groter gezelschap te logeren heeft.

Slapen op hoogte

Zoals gezegd vinden veel kinderen slapen op hoogte erg leuk. Toch, wanneer u maar één kind heeft en er blijven geen vriendjes of vriendinnetjes logeren, dan zijn twee slaapplaatsen eigenlijk overbodig. U kunt dan ook bij Bedden.nl terecht voor een leuke hoogslaper. Deze zijn ideaal wanneer er maar een enkel bed nodig is en er ruimte bespaard dient te worden.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.