Topdekmatrassen

Topdekmatrassen

Een topdekmatras kan ingezet worden om uw slaapcomfort te optimaliseren. Niet alleen kan het gebruikt worden om de spleet tussen twee matrassen weg te werken, maar ook om een extra zachte of juist stevige ondergrond te creëren zodat u nog beter kunt slapen.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten

Topdekmatras kopen bij Bedden.nl

Een topdekmatras is ontwikkeld om meer ligcomfort te realiseren. Een topmatras is niet te vergelijken met een gewoon matras, dat de basis van ieder bed vormt. Een topdekmatras wordt bovenop het gewone matras geplaatst. Hierdoor ontstaat er een extra zachte ondergrond die toch voldoende ondersteuning biedt om lekker en comfortabel te slapen. Bedden.nl heeft een breed assortiment met topdekmatrassen in verschillende afmetingen en van verschillende materialen. Om deze reden zijn de matrastoppers geschikt voor eenpersoons- en tweepersoonsbedden.

Wat voor soorten topdekmatrassen zijn er?

Net als de gewone matrassen in ons assortiment, zijn de topdekmatrassen verkrijgbaar in verschillende materialen. Materialen waaruit een matrastopper kan bestaan zijn:

  • Traagschuim
  • Koudschuim
  • Latex
  • Pocketvering

Elk materiaal heeft zijn eigen kwaliteiten en waarden. Ten eerste het topmatras traagschuim. Dit is speciaal schuim, dat ook wel NASA-schuim genoemd wordt. Een traagschuim topmatras zorgt ervoor dat wanneer u in bed ligt, het matras zich vormt naar uw lichaam. Hierdoor zal uw slaaphouding op een correcte manier gecompenseerd worden zodat rugklachten voorkomen kunnen worden.

Ten tweede het koudschuim topmatras. Koudschuim is een schuim met een open celstructuur, waardoor het materiaal absorbeert en ventileert. Daarnaast is het schuim van een koudschuim topmatras veerkrachtig, waardoor het topdekmatras terugveert wanneer u opstaat.

Ten derde het latex topmatras. Latex is een veerkrachtig en flexibel materiaal, waardoor het stevig en verend aanvoelt. Een nadeel aan een latex topdekmatras is dat het minder goed vocht opneemt en ventileert. Een uitzondering daarin is Talalay latex. Deze matrastoppers zijn gemaakt van natuurlijk materiaal.

Tot slot hebben we een aantal pocketvering topdekmatrassen in ons assortiment. Deze matrastoppers hebben kleine veren in pockets die dicht op elkaar gepakt zijn en zorgen voor versteviging van het slaapcomfort. Zoals u kunt lezen hebben de verschillende materialen verschillende functies. Het ene topdekmatras zorgt ervoor dat u lekker zacht ligt. De andere matrastopper zorgt er voor dat u een stevigere bodem heeft.

Wat zijn de voordelen van een topdekmatras

Een topdekmatras kan u ontzettend veel voordeel bieden, naast de heerlijk zachte en goed ondersteunende ondergrond die u er direct mee realiseert. Veel stellen komen het probleem tegen dat de ene persoon van een heel ander soort matras houdt dan de andere persoon. Dit kan de nodige problemen opleveren met het vinden van een goed matras voor beide. Met een topdekmatras kunnen deze problemen eenvoudig verholpen worden. U kiest bijvoorbeeld twee losse 1 persoons matrassen. Ieder een eigen matras naar zijn of haar wensen. Vervolgens kunt u hier een 2 persoons matrastopper bovenop leggen. Op deze manier heeft u beide een matras dat voldoet aan uw wensen, maar ligt u niet in een goot als u naar elkaar toe rolt. Wanneer u overgaat tot zo’n beslissing is het wel raadzaam om te controleren of beide 1 persoons matrassen dezelfde hoogte hebben.

Kan ik een topdekmatras thuis laten bezorgen?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer u online besteld op onze website proberen wij uw nieuwe product zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen! Bedden.nl is dé webwinkel voor u wanneer u een nieuwe topper wilt aanschaffen. U kunt verschillende losse matrassen bestellen en een topmatras kopen om over de losse matrassen heen te leggen. Wanneer u op zoek bent naar een goedkoop topmatras, vindt u die in onze matrassen outlet.

Wanneer u een nieuw matras nodig heeft vindt u bij ons ook voordelige eenpersoons matrassen en tweepersoons matrassen. Omdat een topmatras dunner is dan een normaal matras, hoort om het topdekmatras ook een ander hoeslaken heen. De hoeslakens voor de matrastoppers zitten er mooi strak omheen en passen beter dan een normaal hoeslaken.

Hoe kan ik het topmatras online bestellen?

Wanneer u alle producten heeft gevonden die u zocht kunt u overgaan tot bestellen. Wanneer u de winkelwagen opent vindt u een overzicht van alle producten die u uitgezocht heeft. Controleer voor het bestellen goed of u de juiste afmetingen heeft geselecteerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De volgende stap is het invullen van uw gegevens. Vul uw adresgegevens secuur in, zodat er geen misverstanden ontstaan met de bezorging. Wat betreft de betaalmethode heeft u verschillende mogelijkheden. Wanneer u vooraf wilt betalen kunt u kiezen voor iDeal, Creditcard of Paypal. Als u liever achteraf betaald, kunt u kiezen voor Afterpay bij betalingen onder de 200 euro en Rembours bij bestellingen boven de 200 euro. Ook kunt u betalen in drie termijnen met Capayable bij bedragen tussen de 100 en 1000 euro. Wanneer u uw betaalmethode heeft gekozen en afgerond, wordt er een order voor u aangemaakt en ontvangt u een bevestiging in uw inbox. Vanaf daar zullen wij er alles aan doen om uw nieuwe matrastopper en eventuele andere producten zo snel mogelijk bij u af te leveren.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.