Topdekmatrassen

Topdekmatrassen

Een topdekmatras kan ingezet worden om uw slaapcomfort te optimaliseren. Niet alleen kan het gebruikt worden om de spleet tussen twee matrassen weg te werken, maar ook om een extra zachte of juist stevige ondergrond te creëren zodat u nog beter kunt slapen.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Levering met montage

Topdekmatras kopen bij Bedden.nl

Topdekmatrassen zijn ontwikkeld om meer ligcomfort te realiseren. Een topdekmatras is niet te vergelijken met een gewoon matras, dat de basis van ieder bed vormt. Een topdekmatras wordt bovenop het gewone matras geplaatst. Hierdoor ontstaat er een extra zachte ondergrond die toch voldoende ondersteuning biedt om lekker en comfortabel te slapen. Bedden.nl heeft een breed assortiment met topdekmatrassen in verschillende afmetingen en van verschillende materialen. Om deze reden zijn de toppers geschikt voor eenpersoons- en tweepersoonsbedden.

Soorten topdekmatrassen

Net als de gewone matrassen in ons assortiment, zijn de topdekmatrassen verkrijgbaar in verschillende materialen. We hebben matrastoppers van:

  • Traagschuim
  • Koudschuim
  • Latex
  • Pocketvering

Elk materiaal heeft zijn eigen kwaliteiten en waarden. Ten eerste traagschuim. Dit is speciaal schuim, dat ook wel NASA-schuim genoemd wordt. Traagschuim toppers zorgen ervoor dat wanneer u in bed ligt, het matras zich vormt naar uw lichaam. Hierdoor zal uw slaaphouding op een correcte manier gecompenseerd worden zodat rugklachten voorkomen kunnen worden. Ten tweede koudschuim. Koudschuim is een schuim met een open celstructuur, waardoor het materiaal absorbeert en ventileert. Daarnaast is het schuim veerkrachtig, waardoor het topmatras terugveert wanneer u opstaat. Ten derde latex. Latex is een veerkrachtig en flexibel materiaal, waardoor het stevig en verend aanvoelt. Een nadeel aan latex is dat het minder goed vocht opneemt en ventileert. Een uitzondering daarin is Talalay latex. Deze matrastoppers zijn gemaakt van natuurlijk materiaal. Tot slot hebben we een aantal pocketvering topdekmatrassen in ons assortiment. Deze matrassen hebben kleine veren in pockets die dicht op elkaar gepakt zijn en zorgen voor versteviging van het slaapcomfort. Zoals u kunt lezen hebben de verschillende materialen verschillende functies. Het ene topdekmatras zorgt ervoor dat u lekker zacht ligt. De andere topper zorgt er voor dat u een stevigere bodem heeft.

Topdekmatrassen bieden optimaal comfort

Een topdekmatras kan u ontzettend veel voordeel bieden, naast de heerlijk zachte en goed ondersteunende ondergrond die u er direct mee realiseert. Veel stellen komen het probleem tegen dat de ene persoon van een heel ander soort matras houdt dan de andere persoon. Dit kan de nodige problemen opleveren met het vinden van een goed matras voor beide. Met een topdekmatras kunnen deze problemen eenvoudig verholpen worden. U kiest bijvoorbeeld twee losse eenpersoonsmatrassen. Ieder een eigen matras naar zijn of haar wensen. Vervolgens kunt u hier een tweepersoons matrastopper bovenop leggen. Op deze manier heeft u beide een matras dat voldoet aan uw wensen, maar ligt u niet in een goot als u naar elkaar toe rolt. Wanneer u overgaat tot zo’n beslissing is het wel raadzaam om te controleren of beide eenpersoonsmatrassen dezelfde hoogte hebben.

Bestel uw topmatrassen online

Bedden.nl is dé webwinkel voor u wanneer u een nieuwe topper wilt aanschaffen. U kunt verschillende losse matrassen bestellen en een topmatras kopen om over de losse matrassen heen te leggen. Wanneer u op zoek bent naar een goedkoop topdekmatras, vindt u die in onze matrassen outlet. Hier hebben we ook voordelige eenpersoons matrassen en tweepersoons matrassen. Omdat een topmatras dunner is dan een normaal matras hoort er ook een ander hoeslaken omheen. Dit hoeslaken zit er mooi strak omheen en past beter dan een normaal hoeslaken. Wanneer u alle producten heeft gevonden die u zocht kunt u overgaan tot bestellen. Wanneer u de winkelwagen opent vindt u een overzicht van alle producten die u uitgezocht heeft. Controleer voor het bestellen goed of u de juiste afmetingen heeft geselecteerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De volgende stap is het invullen van uw gegevens. Vul uw adresgegevens secuur in, zodat er geen misverstanden ontstaan met de bezorging. Wat betreft de betaalmethode heeft u verschillende mogelijkheden. Wanneer u vooraf wilt betalen kunt u kiezen voor iDeal, Creditcard of Paypal. Als u liever achteraf betaald kunt u kiezen voor Afterpay bij betalingen onder de 200 euro en Rembours bij bestellingen boven de 200 euro. Wanneer u dit heeft afgerond wordt er een order voor u aangemaakt en ontvangt u een bevestiging in uw inbox. Vanaf daar zullen wij er alles aan doen om uw nieuwe matrastopper zo snel mogelijk bij u af te leveren.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.