Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen

Traagschuim is onder verschillende namen bekend, zoals visco- of nasaschuim, maar het belangrijkste om te weten is dat matrassen van traagschuim u zeer goede ondersteuning bieden en ervoor zorgen dat u uitgerust en ontspannen wakker wordt.
 • CBW Erkend
 • 5 jaar garantie
 • Gratis topdekmatras
 • Beste prijsgarantie
 • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
 • Levering aan huis 

Wat is een traagschuim matras?

Een traagschuim matras is een matras met een aantal uitstekende eigenschappen die bijdragen aan een beter slaapcomfort. Traagschuim is een hele speciale schuimvorm. Dit materiaal kan zich vormen naar het lichaam. Dit komt doordat wanneer het schuim warm wordt, het zich aanpast aan de druk die erop komt. Hierdoor zullen zwaardere delen van uw lichaam dieper wegzakken en zal uw ruggengraat in een rechte lijn komen te liggen. Een traagschuim matras heeft een celstructuur die de mogelijkheid biedt om vocht te absorberen en warmte te ventileren. Daarnaast wordt het transpiratievocht dat we in de nacht verliezen goed opgenomen en afgevoerd. Het matras van traagschuim biedt een uitstekende combinatie van elasticiteit en stevigheid, zodat u een goede ondersteuning krijgt.

Doorsnede traagschuim matras

Een traagschuim matras kan redelijk warm aanvoelen. Als u het snel warm in bed heeft en dit niet prettig vindt, dan zou u misschien beter een koudschuim matras kunnen overwegen. Dit matras heeft een celstructuur die meer open is waardoor het matras goed ventileert en absorbeert.

Kwaliteit van traagschuim

De kwaliteit van schuim kan afgelezen worden aan de SG waarde. SG staat voor soortelijk gewicht en geeft de verhouding tussen schuim en lucht aan. Des te lager de SG waarde, des te meer lucht is toegevoegd. De kwaliteit van een traagschuim matras is dus hoger als het soortelijk gewicht hoger is. Deze waarde kan variëren tussen SG25 en SG60. Hoe hoger deze waarde is, des te beter de kwaliteit en des te duurzamer het matras is. Een traagschuim matras met een lage SG waarde heeft meer risico op kuilvorming en zal minder veerkrachtig aanvoelen.

Waar vind ik een goedkoop traagschuim matras?

In onze matras outlet kunt u verschillende soorten en afmetingen goedkope matrassen vinden, waaronder ook goedkope traagschuim matrassen. Een goedkoop matras in de matras outlet heeft dezelfde goede kwaliteit als de matrassen in het reguliere assortiment. Binnen de outlet kunt u een product voor een lage prijs bestellen, omdat dit bijvoorbeeld oud assortiment is. De kwaliteit van de producten in de outlet is hetzelfde als van de producten in het reguliere assortiment. Voor ieders budget heeft Bedden.nl het beste matras!

In welke afmetingen is een traagschuim matras beschikbaar?

Wij hebben traagschuim matrassen in elke maat. Of u een klein eenpersoonsmatras wilt van 70 bij 200 centimeter of een groot tweepersoonsmatras van 180 bij 210 centimeter, ons assortiment heeft dit! U vindt hieronder een overzicht van de beschikbare afmetingen:

 • Eenpersoons: 70x200/210 centimeter
 • Eenpersoons: 80x200/210 centimeter
 • Eenpersoons: 90x200/210 centimeter
 • Twijfelaar: 140x200/210 centimeter
 • Tweepersoons: 160x200/210 centimeter
 • Tweepersoons: 180x200/210 centimeter

Is een traagschuim matras beter dan een koudschuim matras?

Het is voor iedereen persoonlijk welk matras het beste is. De kwaliteit van het matras hangt af van de kwaliteit van het schuim (en eventuele vering). Beide schuimsoorten hebben hun eigen kwaliteiten. Zo vormt traagschuim zich naar het lichaam, maar ventileert koudschuim beter waardoor het tijdens warme nachten minder warm is in bed. Afhankelijk van wat uw voorkeuren zijn kunt u de keuze maken tussen een koudschuim- of traagschuimmatras.

Kan ik mijn nieuwe traagschuim matras laten thuisbezorgen?

Alle producten op Bedden.nl kunt u laten thuisbezorgen. Als u uw traagschuim matras of topmatras heeft uitgezocht, dan kunt u overgaan tot bestellen. Dit is een makkelijk proces wat u overal kan doen. Wij hebben namelijk ook een mobiele en een tablet website. Dus zit u in de trein of bent u op reis, u kunt altijd en overal uw nieuwe matras bestellen! Door de producten in de winkelwagen te plaatsen en vervolgens op bestelling afronden te klikken, komt u een stap dichter bij het ontvangen van uw producten. U hoeft nu alleen nog uw gegevens in te vullen en te kiezen uit één van onze veilige betaalmethoden om de bestelling te voltooien. U kunt kiezen om te betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, Afterpay en Capayable. Wanneer dit is gedaan, ontvangt u een orderbevestiging in uw inbox met de levertermijn en een overzicht van uw bestelling. Tot slot wordt het product op de vermeldde datum thuisbezorgd!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.