Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen

Traagschuim is onder verschillende namen bekend, zoals visco- of nasaschuim, maar het belangrijkste om te weten is dat matrassen van traagschuim u zeer goede ondersteuning bieden en ervoor zorgen dat u uitgerust en ontspannen wakker wordt.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
  • Levering aan huis 

Traagschuim matrassen op Bedden.nl

Voor traagschuim matrassen van uitstekende kwaliteit kunt u altijd terecht bij Bedden.nl. Wij zijn een webwinkel die gespecialiseerd is in slapen en slaap gerelateerde producten. Slaap is één van de primaire levensbehoeften en men doet het meer dan 30% van zijn of haar leven. Om die reden is het verstandig om een goed matras te kiezen dat fijne ondersteuning biedt en lang mee gaat. In onze veelzijdige webwinkel vindt u allerlei soorten matrassen van hoogwaardige kwaliteit. Zo ook de traagschuim matrassen. Deze zijn beschikbaar in diverse afmetingen en verschillende diktes. De matrassen zijn geschikt voor eenpersoons- en tweepersoonsbedden. Naast normale matrassen, hebben we ook traagschuim topdekmatrassen in het assortiment. Deze matrassen zijn ideaal wanneer u al een goed bed heeft, maar uw slaapcomfort wil verbeteren.

De eigenschappen van traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen hebben een aantal uitstekende eigenschappen die bijdragen aan een beter slaapcomfort. Traagschuim is een hele speciale schuimvorm. Dit materiaal heeft namelijk de mogelijkheid om zich te vormen naar het lichaam. Dit komt doordat wanneer het schuim warm wordt het zich gaat aanpassen aan de druk die er op komt. Hierdoor zullen zwaardere delen van uw lichaam ook dieper wegzakken en zult u daardoor in een rechte lijn komen te liggen. Traagschuim heeft een celstructuur die de mogelijkheid heeft om vocht te absorberen en de warmte te ventileren. Hierdoor heeft u het niet snel te warm. Daarnaast wordt transpiratievocht, dat we in de nacht allemaal verliezen, goed opgenomen en afgevoerd. Het traagschuim matras biedt een uitstekende combinatie van elasticiteit en stevigheid, zodat u een goede ondersteuning krijgt.

Een traagschuim matras kan redelijk warm zijn. Mocht u het snel warm hebben in bed, dan zou u misschien beter een koudschuim matrassen kunnen overwegen. Dit matras heeft een celstructuur die meer open is waardoor het matras goed ventileert en absorbeert.

Garanties op uw traagschuim matras aankoop

Bedden.nl is een online beddenwinkel met ruime keuze uit allerlei slaap gerelateerde goederen. Dit gaat van bedden tot matrassen, van boxsprings tot dekbedden en van hoofdkussens tot bedtextiel. U bedenkt het en wij hebben het in ons assortiment! Wij willen onze klanten hoogwaardig slaapcomfort voor een eerlijke prijs bieden. Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons centraal. Wij proberen uw bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken en wij werken met fabrikanten waar we op kunnen rekenen. Wij doen er alles aan om uw producten zo snel mogelijk thuis te kunnen bezorgen en om een vriendelijke service te bieden. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via de chat, via e-mail of via ons telefoonnummer. Wanneer uw matras binnen is heeft u 30 dagen garantie. Besluit u in 30 dagen dat u het matras niet fijn vindt liggen, of is er een andere reden dat het matras teruggestuurd moet worden, laat het ons dan via onze klantenservice zo snel mogelijk weten. Op die manier kunnen wij uw product zo snel mogelijk retourneren of omruilen, zodat u een matras zult vinden dat wel aan uw wensen voldoet.

Traagschuim matras online kopen

Als u uw traagschuim matras of traagschuim topper heeft uitgezocht, dan kunt u overgaan tot bestellen. Dit is een makkelijk proces wat u overal kan doen. Wij hebben namelijk ook een mobiele en een tablet website. Dus zit u in de trein, of bent u op reis, u kunt altijd en overal uw nieuwe bed bestellen! Door de producten in de winkelwagen te plaatsen en vervolgens op bestelling afronden te klikken komt u een stap dichter bij het ontvangen van uw producten. U hoeft nu alleen nog uw gegevens in te vullen en te kiezen uit één van onze betaalmethoden om de bestelling te voltooien. Wanneer dit is gedaan ontvangt u een orderbevestiging in uw inbox met de levertermijn en een overzicht van uw bestelling.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.