Twijfelaar bedden

Twijfelaar bedden

Wanneer u het fijn vindt om wat ruimer te liggen, maar niet genoeg ruimte heeft voor een tweepersoonsbed, is een twijfelaar een goede oplossing. De twijfelaar is de perfecte tussenmaat en zorgt voor een goede nachtrust. In ons assortiment hebben wij diverse twijfelaars opgenomen.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Levering

Twijfelaar bedden

Twijfelaar bedden worden ook wel anderhalf persoons bedden genoemd en dat heeft uiteraard een duidelijke reden. Het is namelijk zo dat een twijfelaar bed een breedte van 120 centimeter heeft (oftewel een bed 120x200). Dit is zeer breed voor een eenpersoonsbed, maar smaller dan het smalste tweepersoonsbed, dan 140 centimeter is. Twijfelaar bedden kunnen goed worden gebruikt als tweepersoonsbed in een kleinere kamer, waar een regulier tweepersoonsbed eigenlijk net te groot is. Echter, veel ruimte om vrij te bewegen met twee personen in een twijfelaar is er uiteraard niet. Twijfelaars worden vaker gebruikt als eenpersoons bed, zodat er lekker veel ruimte is om te bewegen.

Twijfelaar bedden zijn uniek

Een twijfelaar bed kopen is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig als het lijkt. Steeds meer beddenspecialisten kiezen ervoor de twijfelaar bedden uit het assortiment te halen en dit is zeker zonde. Een twijfelaar bed is uniek onder de bedden en zij hebben dan ook een specifieke doelgroep. Toch zijn er zeker veel mensen die de voorkeur geven aan een twijfelaar bed. Bedden.nl heeft dan ook besloten het twijfelaar bed met bijbehorend twijfelaar matras in het assortiment op te nemen, speciaal voor een ieder die hier veel plezier aan beleeft. Uiteraard is er ook beddengoed te verkrijgen voor deze twijfelaar bedden.

Geniet van ruimte

Als alleenstaande is het niet nodig een tweepersoons bed te hebben. Daarnaast is er in veel gevallen ook geen ruimte voor een tweepersoonsbed. Echter, een eenpersoonsbed is vaak 80 tot 90 centimeter breed en dit wordt door velen als relatief smal beoordeeld. De twijfelaar is dan ideaal. Het twijfelaar bed neemt minder ruimte in dan een tweepersoons bed en biedt toch aanzienlijk meer ruimte dan een eenpersoons bed.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.