Visco matrassen

Visco matrassen

Visco matrassen zijn gemaakt van traagschuim en brengen u een zeer goede ondersteuning tijdens uw nachtrust. Doordat het matras zich vormt naar uw lichaam zult u ontspannen en uitgerust wakker worden.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Visco matrassen

Visco matrassen zijn matrassen van traagschuim. Dit materiaal biedt u diverse voordelen die u niet terug vindt in matrassen van andere materialen. Zo is traagschuim een materiaal dat sterk reageert op temperatuur. Wanneer u op een visco matras slaapt, dan zult u merken dat het matras zich volledig vormt naar uw lichaam en niet andersom. Veel matrassen bieden u een gelijke ondersteuning. Echter, dit is niet altijd wat u nodig heeft. Een visco matras biedt u ondersteuning waar u het nodig heeft. Door de houding die u aanneemt, lijkt het matras te weten waar drukpunten kunnen ontstaan en dit wordt voorkomen doordat het visco matras zich uitstekend vormt naar de contouren van uw lichaam.

Visco matrassen bieden de juiste ondersteuning

Visco matrassen reageren op de temperatuur van uw lichaam en dit merkt u. Uiteraard duurt het eventjes voor het matras zich gaat aanpassen naar de temperatuur. Echter, wanneer dit gebeurt dan voelt u hoe het matras zich naar uw lichaam gaat vormen. Wanneer u op een visco matras ligt, dan heeft u geen last van holle ruimten onder uw lichaam die vaak zorgen voor pijnklachten en drukpunten op hinderlijke plaatsen. De visco matrassen zorgen voor een optimale ondersteuning van ieder deel van uw lichaam. Dit betekent dat uw spieren niets hoeven te corrigeren en daarom makkelijk kunnen ontspannen. Zo bereikt u een nachtrust van optimale kwaliteit.

Een visco matras kopen

Heeft u interesse in een visco matras? Dan kunt u deze zeker in de vorm van een 1 persoons matras of 2 persoons matras vinden in de uitgebreide collectie visco matrassen en andere goedkope matrassen van Bedden.nl of neemt u ook eens een kijkje in onze matrassen outlet. U kunt het gewenste visco matras direct online bestellen, waarna u uw aankoop krijgt bezorgd op het aangegeven adres.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.