Wildzijde dekbedden

Wildzijde dekbedden

Dit milieuvriendelijke dekbed houdt u droog in bed. Het reguleert uw vocht goed en is dus perfect voor iedereen die last heeft van veel transpiratie tijdens het slapen.
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Wildzijde dekbedden

Wildzijde dekbedden zijn natuurproducten en daarmee erg milieuvriendelijk. Uiteraard kent het wildzijde dekbed meer voordelen dan alleen de milieuvriendelijkheid. Wildzijde dekbedden zijn volledig gevuld met lichte wildzijde en dit zorgt voor een zeer goede vochtregulatie. Dit betekent dat het wildzijde dekbed een geweldige keuze is wanneer u in de nachten snel last heeft van (veel) transpiratie. Het vocht wordt direct opgenomen en afgevoerd, waardoor u geen last zult hebben van een zweterig gevoel waardoor u ontwaakt. Het dekbed zorgt dus voor een beter slaapcomfort, zeker wanneer u veel transpireert.

Wildzijde dekbedden zorgen voor beschermend comfort

Veel mensen voelen graag duidelijk dat er een dekbed op hun ligt in de nacht. Dit geeft een extra gevoel van bescherming en veiligheid. Ook voor deze mensen is een dekbed van wildzijde ideaal. Het dekbed voelt iets zwaarder aan, waardoor u kunt genieten van de geborgenheid die u zoekt tijdens de slaap. Toch heeft u het niet snel te warm onder een wildzijde dekbed. Het dekbed is namelijk zowel isolerend als ventilerend. Dit biedt u veel voordeel en zorgt ervoor dat u geniet van een heerlijk slaapcomfort. Onder dit dekbed kunt u zeker genieten van uw welverdiende nachtrust. Om een wildzijde dekbed lekker fris en comfortabel te houden is het nodig deze regelmatig op te schudden en te luchten.

Een wildzijde dekbed kopen

Wanneer u een dekbed van wildzijde wilt kopen, dan bent u uiteraard van harte welkom bij Bedden.nl. In de webwinkel vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft om te zorgen voor een ontspannen en plezierige nachtrust. In het assortiment dekbedden vindt u ook diverse wildzijde dekbedden, welke u gemakkelijk kunt bestellen in de webshop voor een onverslaanbaar lage prijs!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.