Winterdekbedden

Winterdekbedden

Wanneer het koud is in het land kunt u lekker warm blijven onder een van onze winterdekbedden. U zult het gevoel hebben dat u helemaal wordt bedekt door het comfortabele dekbed en daarnaast wordt u snel opgewarmd in bed.
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Levering met montage

Winterdekbedden

Winterdekbedden zijn geschikt voor de koude dagen van het jaar. Heerlijk warm onder jouw dekbed tijdens de koude winterperiode. Ook is een winterdekbed geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Voor de zomerperiode is dit dekbed echter te warm. Een zomerdekbed biedt dan wellicht uitkomst. Winterdekbedden hebben warmteklasse 1 of 2 en zijn gemiddeld tussen 6,2 - 8,2 cm dik. Heeft u een onverwarmde / niet goed geïsoleerde slaapkamer of houdt u gewoon van een lekker warm bed, dan is een winterdekbed een perfecte optie voor u. Klasse 1 dekbedden hebben de hoogste warmte-isolatie. Winterdekbedden zijn dan ook de dikste dekbedden die er zijn. Een dekbed heeft vier soorten gewichtsklassen, uitgaand van het totaalgewicht van 140 x 200 cm:

  • Superlicht wegen tot 1200 gram
  • Lichte wegen vanaf 1300 gram tot 1700 gram
  • Medium wegen van 1800 gram 2400 gram
  • Zwaar wegen meer dan 2500 gram

Als u dagelijks uw dekbed even opschudt en uw slaapkamerraam openzet voor de nodige ventilatie, blijft het dekbed in goede conditie. Vanuit hygiënisch oogpunt is vervanging na 10 jaar nodig. In het waslabel kunt u zien hoe u het best uw dekbed kunt onderhouden. Dit is noodzakelijk om de levensduur te verhogen.

Online bestellen op Bedden.nl

Als u op zoek bent naar een heerlijk warm en comfortabel dekbed dan bent u bij Bedden.nl aan het goede adres. Onze volumineuze winterdekbedden geven u de warmte die nodig is in de koude winternachten. De dikke dekbedden passen zich naadloos aan uw lichaam aan zonder dat het een drukkend gevoel creëert. Zeker als u het snel koud heeft, zijn winterdekbedden een absolute aanrader. Ondanks het hoge vulgewicht, blijft het dekbed heerlijk soepel. Dus waar wacht u nog op? Nu kunt een winterdekbed kopen met flinke korting. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via de chat die op uw webpagina verschijnt.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.