Scandinavisch wonen

Dekbedovertrekken Outlet

Om nog beter te slapen onder uw dekbed kiest u voor een dekbedovertrek uit onze outlet. Niet alleen voelen ze comfortabel aan, de overtrekken zien er ook erg mooi uit in uw slaapkamer.
  • CBW Erkend
  • Tot 5 jaar garantie
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 085-0190302 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Scandinavisch wonen

Waar u tegenwoordig écht niet meer omheen kan, is de Scandinavische woonstijl. Deze stijl is het momenteel helemaal in woonland. De inrichting van de Scandinaviërs straalt voornamelijk rust uit. De woonruimtes zijn vrij minimalistisch en sober. Desondanks wordt dit weer in balans gebracht door middel van functionele en comfortabele meubels. De Scandinaviërs hebben oog voor detail, lopen voorop met hun innovaties en denken na over gebruiksvriendelijkheid. Een specifiek kenmerk van de Scandinavische woonstijl zijn de strakke lijnen waar mee gewerkt wordt. Een ander duidelijk kenmerk van deze stijl is het gebruik van natuurlijke materialen als hout en wol. Nog meer kenmerkend voor deze stijl is het behouden van authentieke elementen. Zo hebben de veelal moderne ruimtes een opvallend ‘oud’ accent, waardoor de ruimte niet steriel lijkt. Deze stijl kan namelijk gauw steriel ogen, omdat er veel met wit gewerkt wordt en weinig met opvallende kleuren.

In het interieur van de Scandinaviërs wordt, zoals eerder genoemd, veel met lichte kleuren gewerkt. Omdat het in Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland ’s avonds snel donker is, wordt er grotendeels met wit gewerkt om dit te compenseren. Kleuraccenten komen echter wel voor, maar dit zijn geen overdreven felle kleuren. Grijs- en pasteltinten zorgen net voor dat extra beetje gezelligheid, maar zeker niet in hevige mate. Qua decoratie worden er veel accessoires als beelden en schilderijen met grafische vormen en prints aangeschaft. In deze stijl moet alles echt af zijn. De strakke lijnen houden alles in proporties en zorgen ervoor dat het niet te rommelig lijkt. Een dergelijk interieur wordt vaak wel persoonlijker en interessanter gemaakt door bijvoorbeeld kussens met verschillende printjes op de bank te leggen. Veel verschillende printjes gebruiken wordt geminimaliseerd, want het mag absoluut niet rommelig ogen.