85,00

Special Price  47,95

-44%

Met het zwangerschapskussen van Vitality Pur slaapt u heerlijk tijdens (en na) uw zwangerschap! Dankzij de vorm van het kussen ...
Meer informatie »

 85,00

Special Price  47,95

-44%

Beschikbaarheid: In voorraad

Beschikbaarheid: In voorraad

Beschrijving

Zwangerschapskussen beschrijving

Met het zwangerschapskussen van Vitality Pur slaapt u heerlijk tijdens (en na) uw zwangerschap! Dankzij de vorm van het kussen krijgt u steun op de juiste plekken. U kunt namelijk in het zwangerschapskussen gaan liggen met uw hoofd en gedeeltelijk uw buik op het kussen. Door uw benen er aan beide kanten omheen te slaan, komt u in een comfortabele positie te liggen, die de lichaamsondersteuning garandeert. Dit ontlast onder andere de ruggenwervel, die al genoeg te verduren heeft tijdens uw zwangerschap.

Kenmerken van het zwangerschapskussen

Het zwangerschapskussen heeft een langwerpig U-vorm. Hierdoor is het eenvoudig om van slaapzijde te wisselen wanneer u er in ligt. Het tijk is van micropolyester en de vulling is van micro comfort. Dit zijn hele fijne synthetische bolletjes, die samen een structuur vormen. Dit geeft enerzijds genoeg steun, maar voelt anderzijds zacht aan. De totale lengte van het zwangerschapskussen is ongeveer 330 centimeter bij 50 centimeter breed. Houd er dus rekening mee dat het aardig wat ruimte inneemt in bed.

Wasbaarheid

De hoes van het zwangerschapskussen is wasbaar tot 60 graden. Dit is ideaal wanneer u transpireert tijdens uw slaap. Daarnaast is het wassen van een kussenhoes goed tegen het weghouden van huisstofmijt en voor hygiëne. Ideaal voor als u snel een allergische reactie krijgt!

Zwangerschapskussen gebruiken als voedingskussen

Het zwangerschapskussen van Vitality Pur kan ook gebruikt worden na de bevalling, namelijk als voedingskussen. U kunt eenvoudig in het U-vormige kussen zitten of liggen en uw kindje deels op het kussen laten steunen. Dit neemt voor u een deel van het gewicht weg en vereenvoudigt het voeden.

Product specificaties

Anti allergisch Nee
Hoes wasbaar Ja
Kleur Wit
Kussenvulling Synthetisch
Tijk Polyester
Wasvoorschriften 60°C
Product specificaties

Product specificaties

Anti allergisch Nee
Hoes wasbaar Ja
Kleur Wit
Kussenvulling Synthetisch
Tijk Polyester
Wasvoorschriften 60°C
Aanraders bij dit product

Combinatiekorting voor Zwangerschapskussen

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U beoordeelt: Zwangerschapskussen

Hoe waardeert u dit product? *

  Uw waardering
Kwaliteit
Prijs
Bestel & Leverinformatie