Dekbedden 200x200

Toont alle 10 resultaten

200×200 dekbed

Bent u nog op zoek naar een 2 persoons dekbed? Kijk dan naar het aanbod van Bedden.nl, we hebben een ruim assortiment! Kies het soort dekbed dat u wilt, zoals een zomer dekbed of een katoenen dekbed. Onze 200×200 cm dekbedden zijn heerlijk zacht en van een uitstekende kwaliteit. Wilt u een dekbed kopen? Eén adres: Bedden.nl!

2 persoons dekbed kopen bij Bedden.nl

Bij Bedden.nl snappen we dat een kwalitatief 2 persoons dekbed belangrijk is voor een goede nachtrust. Prefereert u een dubbel dekbed waar u het lekker warm in heeft of heerlijk koele nachten met een licht 2 persoons dekbed? Of een dons 4-seizoenen dekbed? Aan u de keuze! In ons assortiment vindt u dekbedden van een topkwaliteit aan fantastische prijzen. Sla nu uw slag!

Anti allergisch 2 persoons dekbed

Heeft u last van allergieën? Let dan op het ‘NOMITE’ label. Deze anti-allergische tweepersoons dekbedden kunnen klachten tegengaan en verminderen. Lees steeds de informatie bij het product!

Welk 2 persoons dekbed past bij u?

We verkopen verschillende soorten tweepersoons dekbedden van verschillende materialen. Omdat iedereen van andere eigenschappen houdt, kunt u bij ons 2 persoons dekbedden van maar liefst 5 materialen kopen. We geven u graag wat meer uitleg!

2 persoons dekbed van dons

De donzen dekbedden van Bedden.nl zijn gevuld met eenden- of ganzenveren. Dit zorgt ervoor dat dit 2 persoons dekbed warm en soepel is. Er zijn verschillende vulpercentages qua dons (15, 65, 90 of 100 procent). Een dekbed van dons heeft een goed vochtopnemend en -regulerend vermogen. Wist u trouwens dat u een 2 persoons dekbed van dons wel 20 tot 30 jaar kunt gebruiken als u dit goed onderhoudt?

Syntetisch 2 persoons dekbed

U kunt ook kiezen voor een synthetisch tweepersoons dekbed, deze is gevuld met synthetische bolletjes. Hierdoor voelt het dekbed erg luchtig en licht aan. Een synthetisch dekbed is wasbaar, geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie én goedkoper dan andere tweepersoons dekbedden.

Wollen 2 persoons dekbed

Vindt u het heerlijk om onder een dekbed te slapen dat zwaar aanvoelt? Dan is een wollen 2 persoons dekbed echt wat voor u. Dit soort dekbed neemt vocht goed op, warmt u op tijdens koude nachten, maar wordt niet té warm. U kunt dit soort dekbed wel zeven tot acht jaar blijven gebruiken, want de isolatiewaarde gaat er vrijwel niet op achteruit.

2 persoons dekbed van katoen

U kunt ook kiezen voor een natuurproduct: een 2 persoons dekbed van katoen, bestaande uit verwerkte vezelbolletjes. Qua gewicht is katoen iets zwaarder dan een synthetisch of donzen dekbed, maar lichter dan een wollen dekbed. Heeft u ademhalingsproblemen zoals astma en bronchitis? Dan is een tweepersoons dekbed van katoen erg geschikt. U vindt bij Bedden.nl ook katoenen dekbedden met het label “NOMITE”, waardoor ze anti-allergeen zijn. Een dekbed van katoen kan afhankelijk van het gebruik en het onderhoud 5 tot 15 jaar meegaan.

Bamboe dekbed

De laatste soort dekbedden die u kunt kopen bij Bedden.nl, zijn dekbedden gevuld met bamboevezels. Deze vezels voelen uiterst zacht aan en zijn licht. Dit maakt bamboevezel het ideale materiaal voor mensen die houden van een luchtig en fris gevoel of die snel transpireren of het warm hebben. Een 2 persoons dekbed van bamboe heeft nog een extra voordeel: bamboe is biologisch en groeit heel erg snel, waardoor uw 2 persoons dekbed een zeer lage impact heeft op het milieu.

Vergeet uw dekbedovertrek niet!

Bij een 2 persoons dekbed hoort een 2 persoons dekbedovertrek. Neem een kijkje in ons assortiment, u vindt er onder andere katoenen dekbedovertrekken en flanellen dekbedovertrekken. Dekbedovertrekken kopen doet u ook gewoon bij Bedden.nl, uw vertrouwde online shop voor alles dat met bedden te maken heeft! Zo koopt u onder andere ook boxsprings, kussens én matrassen bij ons!

Eenvoudig online uw dekbedovertrek bestellen

U kunt heel makkelijk een nieuw dekbed kopen bij Bedden.nl. Heeft u een 2 persoons dekbed gevonden dat aan uw wensen voldoet? Plaats deze in de winkelmand en betaal met ons betrouwbare bestelsysteem. Wij bezorgen uw bestelling op zeer korte termijn en tegen onverslaanbaar lage prijzen. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag.