Nasa traagschuim toppers

Toont alle 3 resultaten

Nasa traagschuim topper: voor nog meer comfort

Wilt u nog meer uit uw matras halen? Denk dan eens aan een Nasa traagschuim topper. De perfecte keuze voor een heerlijke nachtrust.  

Wie wil er nu niet iedere nacht heerlijk slapen? Als beddenspecialist weten wij als geen ander dat een goed matras ontzettend belangrijk is. En wilt u nog een stapje meer? Ga dan voor een fijne topper boven op uw matras. Een extra laagje comfort, dat uw nachtrust naar een hoger niveau tilt. Dat willen we allemaal wel!

Als u op zoekt bent naar een uiterst comfortabele topper, dan is een Nasa traagschuim topper misschien wel de beste keuze voor u.

 

Wat is een Nasa traagschuim topper?  

Traagschuim staat ook wel bekend als NASA-schuim. Het heeft die naam, omdat dit materiaal oorspronkelijk werd gebruikt in de ruimtevaart. Dat komt omdat traagschuim druk verlagend werkt. Handig bij een raketlancering! Traagschuim wordt gemaakt van polyurethaan. Een schuim dat als je het indrukt, heel langzaam zijn eigen vorm terugkrijgt. Daarom noem je het ook wel memory foam.

Traagschuim is een heel populair materiaal voor matrassen. Het vormt zich namelijk naar uw lichaam. En dat ligt heerlijk comfortabel! Perfect voor een topper dus.

 

De voordelen en nadelen van een Nasa topdekmatras

 • Lekker warm materiaal: ideaal voor mensen die het ’s nachts snel koud hebben
 • Dit matras is ontzettend comfortabel en biedt de perfecte ondersteuning
 • Nooit meer last van drukpunten
 • Een matras dat zich naar uw lichaam vormt

Mogelijke nadelen van traagschuim:

 • Sommige mensen hebben liever een koel matras
 • Traagschuim ventileert minder goed dan koudschuim
 • Traagschuim is een zwaar materiaal

 

Waarom iedereen een Nasa traagschuim topper wil

Een Nasa traagschuim topper is de perfecte oplossing voor een beetje extra comfort op uw bed. Een topdekmatras of topmatras is namelijk precies dat: een dunner matras dat u heel gemakkelijk op uw reguliere matras kunt leggen. Sommige bedden bestaan al uit een vaste set met bedbodem, matras en topper. Dat noem je ook wel een boxspring. Maar u kunt ook een losse topper kopen voor op uw eigen matras.

U kunt een topper gebruiken om uw bed net wat comfortabeler te maken of om meer ondersteuning toe te voegen. Zo kunt u uw bed wat harder of juist wat zachter maken. Of juist wat koeler of behaaglijker.

Een Nasa topper is geschikt voor elk soort matras. Het vormt zich mee met uw lichaam en is heerlijk warm. Perfect dus voor als u lekker knud en warm wilt slapen of als u uw huidige matras wat te koel vindt. Een Nasa topdekmatras is daarnaast ideaal om oneffenheden weg te werken van uw oude matras. Zo geeft u uw matras een echte oppepper! Dit zijn de voordelen van een topper op een rijtje:

 • Een extra laag comfort op uw bed
 • Werk heel gemakkelijk de naad tussen twee eenpersoonsmatrassen weg
 • Gemakkelijk te keren
 • Extra ondersteuning
 • Een topper houdt uw matras langer fris

Wilt u een Nasa traagschuim topper kopen? Kijk dan eens in ons grote assortiment. Daar vindt u vast en zeker de topper die perfect bij u past!