4-seizoenen dekbedden

Toont alle 6 resultaten

4 Seizoenen dekbedden bij Bedden.nl

Als u op zoek bent naar een dekbed dat u het hele jaar door kunt gebruiken is een vier seizoenen dekbed een goede oplossing voor u. Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee aparte delen. Het ene dekbed is een zomerdekbed en het andere deel is een herfst/lente dekbed. Wanneer de twee losse dekbedden worden samengevoegd vormen ze samen een winterdekbed. De beide onderdelen van het vier seizoenen dekbed kunnen samengevoegd worden door middel van drukknoopjes, een rits of klittenband. Doordat dit zo makkelijk gaat hoeft u alleen wanneer u uw bed gaat verschonen de delen van elkaar af te trekken of aan elkaar te bevestigen en kunt u er voor u het weet heerlijk onder slapen. Wanneer u kiest voor een 4 seizoenen dekbed zit u eigenlijk altijd goed en bent u er van verzekerd dat u de juiste keuze maakt.

Functies van vierseizoenen dekbedden

Een vierseizoenen dekbed kunt u op drie verschillende manieren gebruiken. U kunt het zomerdekbed met warmteklasse vier gebruiken in de warmere zomernachten. Het dekbed zal dan licht aanvoelen waardoor u zich goed vrij kunt bewegen. In de herfst en de lente kunt u gebruik maken van het dekbed met warmteklasse twee of drie. Welke warmteklasse meegeleverd wordt hangt af van de dekbedcombinatie, dus controleer dit voor uw aankoop. Deze dekbedden zijn wat warmer dan het dunne zomerdekbed. De dekbedden zijn dikker en hebben meer vulling, waardoor ze ook iets zwaarder zijn. Wanneer beide delen samengevoegd worden, vormen ze een warm winterdekbed dat gelijk staat aan warmteklasse één.
In ons assortiment vier seizoenen dekbedden vindt u ook anti allergische dekbedden. Deze dekbedden zijn of behandeld tegen huisstofmijt of zijn wasbaar, waardoor de huisstofmijt tegen wordt gegaan. Deze dekbedden kunnen door iedereen gebruikt worden, maar zijn vooral voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen ideaal.

Warmteklassen bij een 4 seizoenen dekbed

De vierseizoenen dekbedden bestaan, zoals hierboven uitgelegd, uit verschillende delen met verschillende warmteklassen. Warmteklasse één is de warmste variant, deze zijn vanaf 8,8 centimeter dik en zeer geschikt voor koude slaapomgevingen. Warmteklasse twee zijn ook nog redelijk warme dekbedden met een dikte tussen de 6,2 en 8,2 centimeter. De warmte-isolatie van deze dekbedden is hoog, waardoor de warmte goed behouden wordt onder de dekens. Warmteklasse drie dekbedden zijn dekbedden die gebruikt kunnen worden in een ruimte met gematigde warmte. Ze zijn tussen de 4,0 en 5,7 centimeter dik en voelen al een stuk minder zwaar aan. Warmteklasse vier dekbedden zijn de dunste en luchtigste dekbedden. Deze zijn bedoeld voor de warme nachten. Onder deze dekbedden kunt u vrij bewegen en krijgt u het niet snel te warm.

Soorten 4 seizoenen dekbed

Een vier seizoenendekbed is verkrijgbaar in verschillende maten, modellen en met verschillende vullingen. Wij hebben in ons assortiment met name donzen, wollen en synthetische vullingen. Vier seizoenen dekbedden met een donzen vulling hebben als kenmerk dat ze licht aanvoelen en goed ventileren. Hierdoor zal een donzen dekbed niet zo snel zweterig gaan aanvoelen wanneer u het ’s nachts erg warm krijgt. Het materiaal absorbeert het vocht en voert het zo snel mogelijk af. Dit geldt ook voor synthetische dekbedden. Dit materiaal is niet natuurlijk zoals dons of wol, maar heeft wel de sterke kwaliteiten van beide materialen. De warmte wordt goed geïsoleerd door de synthetische vezelbolletjes, maar er is genoeg ruimte tussen de bolletjes voor ventilatie. Tot slot wollen dekbedden. Wol staat bekend om zijn hoge absorptie vermogen en warmte isolatie. Onder een wollen dekbed zult u lekker warm slapen en geen last krijgen van een klam gevoel.

Online 4 seizoenen dekbed kopen?

Heeft u een vierseizoenen dekbed gevonden die past bij uw persoonlijke voorkeuren? Dan plaatst u deze in de winkelwagen en kunt u deze snel thuisbezorgd krijgen! Een groot voordeel aan online winkelen is dat u het altijd en overal kunt doen. Heeft u een nieuw vierseizoenen dekbed nodig maar heeft u geen tijd om naar de woonboulevard te rijden? Dan is shoppen op Bedden.nl een slimme oplossing! U kunt dit doen in de trein naar uw werk, of thuis op de bank! U hoeft alleen maar uw producten te kiezen en ze online te bestellen via ons eenvoudige systeem! Wanneer u een dekbed koopt is het belangrijk om naar de afmetingen te kijken. De maat van uw vierseizoenen dekbed is namelijk altijd groter dan de breedtemaat van uw bed. Zo hoort er bij een eenpersoonsbed een dekbed van 140 centimeter breed en bij een tweepersoonsbed een afmeting van 200 centimeter breed.