Caresse boxsprings

Toont het enige resultaat

Caresse

De Caresse boxspring lijn staat voor luxe en kwaliteit. Door gebruik te maken van de beste materialen en veel kennis over het juiste slaapcomfort zult u met de aankoop van een Caresse boxspring altijd tevreden zijn. Via onze website kunt u uw eigen Caresse boxspring samenstellen op afmeting, kleur en slaapcomfort. Goed slapen is belangrijk en daarom raden wij aan om bij het samenstellen van de boxspring goed rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren.

Caresse boxsprings

Caresse biedt u het toppunt van luxe in uw slaapkamer en doet wonderen voor uw nachtrust. Aan de hand van jarenlange ervaring en uitgebreide onderzoeken heeft Caresse de perfecte boxspring samengesteld. Zo wordt bij het maken van Caresse boxsprings alleen gebruik van de beste materialen wat ervoor zorgt dat uw lichaam de beste ondersteuning krijgt en u ervaart hoe volmaakt slapen kan zijn!

Elektrisch of vlak

De Caresse boxsprings zijn zowel met een elektrische als vlakke box leverbaar. Wilt u alle gemakken van een elektirsche boxspring ervaren kies dan voor de Boxspring Caresse 3800 of 4700. Heeft u liever een vlakke box? Dan zijn de boxsprings Caresse 3850, 4550 of 4860 wat voor u. De elektrische boxsprings van Caresse maken gebruikt van een zogenaamd pull-back systeem. Dit pull-back systeem wordt ook wel een terugloopsysteem genoemd en zorgt voor de meest comfortabele positie van uw lichaam bij het verstellen van het bed.Door dit ingenieuze systeem blijft het hoofdeinde bij het verstellen op dezelfde plek zodat u altijd gemakkelijk iets van uw nachtkastje kunt pakken en u nog altijd op dezelfde hoogte ligt als uw partner.

Stel uw droom boxspring samen

Bij Bedden.nl is het mogelijk om uw Caresse boxspring uit de Silver collectie volledig naar eigen wens samen te stellen in een aantal simpele stappen. Kies in de eerste stap de maat die het beste bij u past. De Caresse boxsprings zijn leverbaar in een groot aantal maten. Breedte maten beginnend bij 140cm oplopend tot 200cm, de lengte maten die wij leveren zijn 200 of 210 lang. Vervolgens kiest u de gewenste kleur. De Caresse boxsprings in onze collectie zijn leverbaar in de volgende kleuren: Zwart, Bruin, Antraciet, Licht grijs en Taupe. Buiten opties van het gewenste uiterlijk van uw droom boxpring is het ook mogelijk keuzes te maken met betrekking tot uw eigen slaapcomfort. Het is namelijk mogelijk het matras zo samen te stellen dat het perfect aansluit op uw wensen. Kies de gewenste hardheid en het aantal veren van het matras en ervaar wat optimale ondersteuning van uw lichaam doet voor uw nachtrust. Tot slot is het bij de elektrische Caresse boxsprings mogelijk zelf te kiezen met welk bedieningssysteem u de boxspring geleverd wilt krijgen.