Split topdek matrassen

Toont alle 8 resultaten

Een split topdekmatras voor extra comfort

Zoekt u een split topdekmatras voor uw bed? Dan bent u bij Bedden.nl aan het juiste adres. Want een goede nachtrust en comfortabel slapen staan bij ons altijd centraal. Daarom zijn al onze toppers verkrijgbaar als topdekmatras met split. Handig!

Wilt u van uw toch al comfortabele bed een nóg lekkerdere slaapplek maken? Dan is een  topdekmatras de perfecte toevoeging. Zo zorgt u voor het allerbeste slaapcomfort. En dat willen we allemaal, toch? Want wie lekker slaapt, begint iedere dag heerlijk uitgerust en vol energie. Daarom is het ontzettend belangrijk dat uw bed goed aansluit bij uw slaapwensen.

Wat is een split topdekmatras?

Een split topdekmatras is een speciale topper. Deze gebruikt u bijvoorbeeld als u een bed heeft met een elektrische lattenbodem, waarbij beide zijdes van het bed los bewegen. In dat geval is het fijn als de topper aan de bovenkant ook uit twee gedeeltes bestaat, zodat u heel gemakkelijk de lattenbodems los van elkaar kunt verstellen. Deze topper heeft alleen aan de bovenkant een split, waardoor de onderkant wel helemaal uit één gedeelte bestaat. Praktisch, want zo heeft u maar één topper nodig en zit er geen vervelende spleet tussen de twee helften.

Hoe gebruikt u een topper?

Een topper is een extra matras die u boven op uw reguliere matras kunt leggen. Je noemt dit ook wel een topdekmatras of een topmatras. U voegt als het ware een extra laag comfort toe aan uw bed. En dat slaapt heerlijk! Een topper kan uit heel veel verschillende materialen bestaan en is beschikbaar in allerlei maten. Deze dunnere matrassen zijn doorgaans 5 centimeter tot soms wel 12 centimeter dik. En behalve comfort, voegen ze nog iets heel belangrijks toe aan uw nachtrust: ondersteuning. Met een goede topper wordt uw lichaam nog beter ondersteund en heeft u minder last van spieren en gewrichten. Ideaal!

Een topper heeft als ander voordeel dat het ervoor zorgt dat uw reguliere (en duurdere) matras een stuk langer meegaat. U slaapt namelijk niet direct op het matras, maar op de topper. Daardoor slijt uw matras een stuk minder snel. De topper is ook nog eens veel gemakkelijker om te draaien dan een zwaar, regulier matras. Daardoor kunt u dat gemakkelijk in uw eentje doen. Het resultaat? Een hygiënisch bed dat minder snel vies wordt.

Tot slot kunt u een topper ook gebruiken om een ouder matras ‘op te peppen’. Kunt u wel wat extra steun of comfort gebruiken? Dan kunt u heel gemakkelijk een topper toevoegen aan het bed. Zo slaapt u net wat harder of juist zachter, of misschien wel koeler of behaaglijker. Is uw oude matras écht aan vervanging toe en helemaal versleten? Dan gaat de truc met de topper helaas niet werken en kunt u beter een heel nieuw matras aanschaffen.

 

De voordelen van elektrisch verstelbaar bed

Een split topdekmatras heeft als grote voordeel dat het perfect past op een bed met elektrisch verstelbare hoofdeindes, die los van elkaar bewegen. Een functie waar uw rug ontzettend blij mee gaat zijn! Dit zijn de voordelen van een elektrisch verstelbaar bed:

  • Pas uw bed aan uw persoonlijke wensen aan.
  • Met één druk op de knop rechtop zitten. Fijn als u nog even een boek wilt lezen of een spelletje op de iPad wilt doen.
  • U en uw bedpartner kiezen uw eigen instellingen. Nooit meer ruzie over de stand van het bed!

Welk topdekmatras met split gaat u kiezen?