Betaalmogelijkheden

Bedden.nl accepteert de volgende betaalmethoden:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank.
Betalen met PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd.
Met ‘Betaal later’ heb je de optie om tot en met 30 dagen na de aankoop te betalen, zodat je  jouw bestelling kunnen proberen.
Bancontact is een betaalmethode uit en voor België waarmee jouw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen.
Mastercard is een toonaangevend wereldwijd betalings- en technologiebedrijf dat consumenten, bedrijven, handelaars, uitgevers en overheden over de hele wereld. U betaalt met een creditcard.
Net zoals bij andere creditcards kunt u met Visa een product kopen via onze webshop en dit achteraf betalen. Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan de consument gefactureerd. Je kan het ook zien als een persoonlijke lening die de maatschappij direct verstrekt.
Met een charge card, zoals die van American Express, betaalt u over de afgelopen periode het volledige openstaande bedrag. Dit is het bedrag dat u die maand met de kaart heeft uitgegeven. Het grote voordeel is dat u zo beter uw financiën kunt beheren, omdat u geen openstaand saldo meeneemt naar een volgende maand. Dat lijkt een creditcard, maar is het niet.
Apple Pay biedt u een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. U kunt dit doen met de apparaten die u altijd bij u heeft.Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. U hoeft niet meer te zoeken naar uw portemonnee en de juiste kaart. Gebruikt u Safari? Dan kunt u met een simpele aanraking afrekenen.