Twijfelaars

Toont alle 10 resultaten

Twijfelaar bed kopen?

Twijfelaar bedden worden ook wel anderhalf persoons bedden genoemd en dat heeft uiteraard een reden. Het is namelijk zo dat een twijfelaar bed een breedte van 120 centimeter heeft. Door deze afmeting zit een twijfelaar precies tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed in. Een eenpersoonsbed heeft een afmeting van 90 x 200 centimeter en de afmetingen voor tweepersoonsbedden beginnen vanaf 140 x 200, maar zijn ook beschikbaar in de afmetingen 160 x 200 en 180 x 200. Een twijfelaar functioneert als perfecte overstap naar een tweepersoonsbed. Een twijfelaar kan beslapen worden door twee personen, maar dit biedt niet optimaal slaapcomfort vanwege de afmetingen. Dit is uiteraard voor een aantal nachten niet erg, maar als u en uw partner er elke nacht in slapen is het aan te raden om toch voor een tweepersoonsbed te gaan. Wanneer u van plan bent om alleen in een twijfelaar te slapen kunt u genieten van heerlijk slaapcomfort. U heeft namelijk 30 centimeter extra slaapruimte in een twijfelaar, dit geeft u de mogelijk om vrij te bewegen en te draaien in uw slaap.

Twijfelaar bed in de aanbieding

Een twijfelaar bed kopen is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig als het lijkt. Steeds meer beddenspecialisten kiezen ervoor om de twijfelaar bedden uit het assortiment te halen en dit is zeker zonde. De bedden van 120×200 centimeter bieden juist door hun afwijkende afmetingen oplossingen die in meerdere interieurs te plaatsen zijn. Zoals eerder genoemd is het een bed dat gebruikt kan worden door één persoon, maar als het nodig is kunnen er ook twee personen in slapen. Hierdoor is de twijfelaar dubbel bruikbaar. Omdat Bedden.nl de potentie van het anderhalfpersoons-bed wél inziet houden wij hem in het assortiment. Wij zien in dat iemand met bijvoorbeeld te weinig ruimte voor een tweepersoonsbed liever een twijfelaar neemt. Bij een twijfelaar hoort uiteraard ook een matras op maat. U hoeft u zich geen zorgen te maken, deze hebben wij namelijk ook in het assortiment. Deze vind u in de categorie matrassen. Hier hoeft u enkel de juiste maat: ‘120 x 200’ aan te vinken zodat er een selectie matrassen verschijnt die in uw nieuwe bed passen. Dit geldt uiteraard ook voor het beddengoed.

Twijfelaar in de logeerkamer?

Het is ontzettend slim om een twijfelaar in de logeerkamer te plaatsen. Met dit bed heeft u namelijk niet ruimte voor één, maar twee logees! Daarnaast neemt het bed niet al te veel ruimte in dus kunt u de logeerkamer gewoon blijven gebruiken voor andere dingen.

Koop uw twijfelaar online

Als u alleen slaapt is het niet persé nodig om een tweepersoons bed te hebben. Daarnaast neemt een tweepersoonsbed aardig wat ruimte in. Wanneer u toch alleen slaapt zou u deze ruimte kunnen besparen en kiezen voor een eenpersoonsbed maar deze is toch vrij smal, namelijk 80 tot 90 centimeter breed. Als u een twijfelaar koopt heeft u de perfecte oplossing gevonden. Het online bestelproces bij Bedden.nl is erg eenvoudig en kwaliteitsgericht. Om een twijfelaar bed te bestellen kunt u de volgende stappen doorlopen:
  • Kies een mooie en/of goedkope twijfelaar
  • Als de twijfelaar in de winkelwagen zit, klik op bestelling afronden
  • Vul uw adresgegevens in, zodat wij weten waar we uw bed moeten bezorgen
  • Kies een bezorgmethode (levering tot in de slaapkamer is mogelijk)
  • Kies een betaalmethode
Wanneer u al deze stappen heeft uitgevoerd en wanneer u betaald heeft zult u nog een bestellings-bevestiging ontvangen in uw mailbox. Let er goed op dat u correcte gegevens invult, zodat wij u kunnen bereiken. Mocht u verdere vragen hebben dan staat onze klantenservice tot uw beschikking.