Toont alle 10 resultaten

Kingsize bedden

Voor een vorstelijke nacht kiest u voor een kingsize bed. Deze bedden zijn erg royaal en u kunt probleemloos een paar keer omdraaien zonder dat u uit bed valt. Wilt u een kingsize bed kopen? Dan zit u goed bij Bedden.nl. In ons assortiment kingsize bedden hebben wij uiteenlopende keuzes, zodat u altijd het type bed vindt dat bij u past. Bekijk onze kingsize bedden hieronder en bepaal in welk bed u graag wakker wordt!

Kingsize bedden op Bedden.nl

Kingsize bedden zijn heerlijk wanneer u wilt genieten van lekker veel ruimte. Een kingsize bed zorgt ervoor dat u in alle vrijheid kunt bewegen, zonder dat uw arm of been buiten het bed valt. Slaapt u samen met een partner? Dan zult u met een kingsize bed zeker geen last hebben van ruimtetekort. Zelfs met twee personen in bed is er genoeg ruimte en kunt u goed slapen. Zo wordt u niet wakker van uw partner die zich omdraait of ligt te woelen. De kingsize bedden bieden een zee van ruimte met een afmeting van 180×200 centimeter, net iets groter dan reguliere tweepersoons bedden. Als u genoeg ruimte heeft in de slaapkamer, is een kingsize bed kopen dus zeker een aanrader!

Kingsize bed matrassen

U kunt op Bedden.nl kiezen uit een aantal kingsize bedden, maar niet alle bedden worden geleverd inclusief matras. Wanneer u uw aankoop gaat doen, is het daarom belangrijk om goed te kijken of het matras inclusief of exclusief geleverd wordt. Mocht het matras niet meegeleverd worden, dan kunt u een passend matras vinden in ons aanbod kingsize matrassen. Deze matrassen hebben dezelfde afmeting als de bedden, namelijk 180×200 centimeter. Heeft u al een kingsize matras? Controleer dan of de kwaliteit hiervan nog goed is. Ligt het matras nog goed? Heeft u geen lichamelijke klachten nadat u geslapen heeft? Zitten er geen kuilen in het matras? Matrassen gaan zo’n acht tot tien jaar mee en zijn een aantal keer in uw leven toe aan vervanging.

Kingsize bedden voor het hele gezin

Een kingsize bed is ook ideaal wanneer u graag in het weekend met het hele gezin in een enkel bed ligt. Ouders kennen het allemaal wel. De kinderen worden vroeg wakker en willen dan graag nog even gezellig bij vader en moeder in bed kruipen. Een bed van regulier formaat is dan eigenlijk toch te klein, zeker wanneer u twee of meer kinderen heeft. Daarom is een extra groot bed heerlijk!
Kingsize bedden zorgen ervoor dat iedereen in hetzelfde bed of ledikant past voor een gezellig uurtje, terwijl ieder gezinslid toch van voldoende ruimte geniet. Als u geen kinderen heeft is een bed van 180 bij 200 of zelfs 220 centimeter ook heerlijk. Vooral wanneer u met een partner slaapt. Bij bedden met een normaal formaat kunt u last ervaren wanneer uw partner zich omdraait of ligt te woelen; dit wordt voorkomen met een kingsize bed.

Heeft een kingsize bed veel onderhoud nodig?

Nee hoor, dat valt gelukkig hartstikke mee! Als u uw kingsize bed schoon en mooi wilt houden, is onderhoud natuurlijk wel belangrijk, maar dit hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van het type bed en het materiaal van de bekleding kunt u een kingsize bed eenvoudig schoonhouden door deze af en toe af te nemen met een doekje. Vergeet ook niet om onder het bed te stofzuigen. Nog een kleine tip: til af en toe het matras op om tussen de latten van de lattenbodem te kunnen zuigen. Zo blijft uw kingsize bed netjes!

Een kingsize bed kopen?

Heeft u interesse in een bed dat meer dan genoeg ruimte biedt voor u, uw partner of het hele gezin? Heeft u meer ruimte nodig dan u heeft met een eenpersoonsbed of met twijfelaar bedden? Of wilt u gewoon zelf lekker profiteren van de ruimte van een bed van kingsize formaat? Een king size bed bestellen doet u in no time bij Bedden.nl! Volg onderstaande stappen om uw kingsize bed te bestellen:
  • Selecteer het kingsize bed van uw dromen.
  • Controleer uw bestelling in de winkelwagen.
  • Vul uw gegevens in.
  • Plaats de betaling.
  • Uw verzending wordt verwerkt en u ontvangt een orderbevestiging!
Als u ook een matras nodig heeft, kunt u die vinden in ons matrassen overzicht. Naast deze twee dingen is het voor een kingsize bed ook slim om nieuw beddengoed te kopen. Bij zo’n groot bed hoort namelijk ook een groter dekbed, zodat het niet trekken aan de deken wordt. Voor het nieuwe dekbed vindt u op onze website ook dekbedovertrekken in een extra grote maat. Kortom, voor een compleet nieuwe slaapuitrusting bent u hier aan het juiste adres.

Service van Bedden.nl

Wilt u het kingsize bed van uw dromen kopen? Dan bent u bij Bedden.nl aan het juiste adres! Wij hebben kingsize bedden van goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. Een kingsize bed bestellen kan bij ons gemakkelijk online. Heeft u nog vragen? Als grootste online beddenspecialist van Nederland helpen we u graag bij het maken van de beste keuze. Neem daarom een kijkje bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.