Topdek matrassen

Toont alle 8 resultaten

Een topdek matras voor ieder bed 

Met het juiste topdek matras maakt u van uw heerlijke bed een nóg lekkerdere slaapplek. Met een topper haalt u namelijk nog meer uit uw matras. Maar hoe kiest u nu het beste topdekmatras?

Nachtrust is ontzettend belangrijk. Want zonder goede nachtrust heeft u geen energie om aan de volgende dag te beginnen. En dat is zonde. Maar hoe zorgt u nu voor de beste nachtrust? Bijvoorbeeld met een matras dat helemaal past bij uw wensen en slaapgewoonten. Wilt u graag extra comfortabel slapen? Dan is een topper een perfecte oplossing voor u.

 

Wat is een topdek matras?

Een topper is een extra matras die u bovenop uw reguliere matras legt. Deze topper geeft uw matras nét dat beetje extra, waardoor u nog comfortabeler slaapt. Deze dunne matrassen zijn meestal 5 tot soms wel 12 centimeter dik. Ze voegen extra comfort én ondersteuning toe aan uw bed. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat uw reguliere matras een stuk langer mee gaat. Het slijt namelijk lang niet zo hard, omdat u niet op het matras maar op het topdek matras ligt. Het wordt daardoor ook nog eens minder snel vies. Wel zo prettig, toch?

Een topper is daarbij lekker licht. Dat betekent dat u het heel gemakkelijk kunt omdraaien. Veel makkelijker dan een zwaar regulier matras, bijvoorbeeld. Daardoor ligt u nooit te lang op één kant van het matras en blijft uw bed langer fris.

 

De voordelen van een topper

Benieuwd naar alle voordelen van een topdek matras? Dit zijn ze:

  • Een topper houdt uw matras langer fris
  • Voegt een extra laag comfort en ondersteuning toe
  • Gemakkelijk te draaien
  • Geen irritante kier meer tussen twee eenpersoonsmatrassen

 

Fris uw oude matras op met een topper

Ligt uw oude matras niet meer zo lekker? Dan kunt u er heel voordelig en gemakkelijk een nieuwe topper bovenop leggen voor extra comfort en ondersteuning. Let wel op: deze truc geldt niet voor matrassen die echt kapot of helemaal versleten zijn. In dat geval kunt u echt beter een nieuw matras aanschaffen. Wel kunt u heel eenvoudig van een oude bank of caravanmatras weer een lekker slaapplekje maken door er een fijn topdek matras op te plaatsen.

 

Kies het beste topdek matras

Waar moet u allemaal op letten bij het kopen van een topper? Onder andere op het materiaal. Kies een topper van koudschuim voor een ventilerende en ondersteunende laag. Houdt u meer van een warm bed? Dan is een traagschuimtopper het beste topdek matras voor u. Er zijn ook topdekmatrassen met een split. Die zijn heel handig als u een elektrische lattenbodem heeft waarvan beide zijdes van het bed los van elkaar bewegen. Deze toppers zijn beschikbaar vanaf een breedte van 140 centimeter. De split zit dan in het midden van het matras.

 

Topdek matras kopen?

Wilt u ook een extra laagje comfort toevoegen aan uw bed? Kies dan een van de toppers uit onze grote collectie. Voor iedere slaper zit hier het perfecte exemplaar tussen!

Kan ik een topdekmatras thuis laten bezorgen?

Wilt u een topdekmatras kopen? Dan kunnen wij deze bij u thuisbezorgen! Wanneer u online bestelt op onze website, proberen wij uw nieuwe product zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen! Bedden.nl is dé webwinkel wanneer u een nieuwe topper wilt aanschaffen. Een handig matras kopen gaat makkelijk en snel. U kunt verschillende losse matrassen bestellen en een topmatras kopen om over de losse matrassen heen te leggen. Wanneer u op zoek bent naar een goedkoop topmatras, vindt u die in onze matrassen outlet. Wilt u ook een gewoon matras kopen? Dat kan uiteraard ook in onze webwinkel.

Hoe kan ik het topmatras online bestellen?

Wanneer u alle producten heeft gevonden die u zocht, kunt u overgaan tot bestellen. Wanneer u de winkelwagen opent, vindt u een overzicht van alle producten die u uitgezocht heeft. Controleer voor het bestellen of u de juiste afmetingen heeft geselecteerd. De volgende stap is het invullen van uw gegevens.