Koudschuim toppers

Toont alle 3 resultaten

HR koudschuim topper: slecht slapen is verleden tijd

Een fijne nachtrust start met een goed matras. En wist u dat u met een HR koudschuim topper die nachtrust nóg beter maakt? Met een lekker dikke topper boven op uw eigen matras zorgt u namelijk voor het allerbeste slaapcomfort. En wie wil dat nu niet?

Bent u op zoek naar een oplossing voor een betere nachtrust? Bekijk dan eens ons grote aanbod met toppers. Wij beloven u dat u voortaan slaapt als een roosje met de toppers van Bedden.nl. Als beddenspecialist weten wij namelijk heel goed hoe je een comfortabel bed samenstelt. Voor een extra laag comfort, kunt u het beste een goede topper toevoegen. Bijvoorbeeld een HR koudschuim topper.

 

Wat is een HR koudschuim topper?

Koudschuim is een perfect materiaal om toppers van te maken. De naam ‘koudschuim’ heeft te maken met het productieproces. Je maakt het namelijk met een koude mal, waarin polyurethaan wordt gedrukt. Dit materiaal zorgt ervoor dat koudschuim een open structuur heeft. Een beetje als een honingraat. En daardoor is een HR koudschuim topper lucht- en vocht doorlatend. Ideaal voor als u veel transpireert ’s nachts of als u graag een koel en fris bed wilt.

Koudschuim wordt ook gebruik voor de vulling van banken en stoelen en wordt gezien als een luxe soort schuim. De kwaliteit van koudschuim lees je af aan de dichtheid van het schuim. Dat wordt ook wel de HR-waarde (High Resilience) genoemd. Hoe hoger die waarde, hoe meer schuim er per vierkante meter gebruikt is. En hoe comfortabeler het matras dus is! De beste koudschuim matrassen- en toppers hebben een HR-waarde van tussen de 45 en 65.

Een uiterst geschikt materiaal voor een topper dus!

 

De voordelen van koudschuim

De HR koudschuim topper is dus gemaakt van koudschuim. Wat zijn de voordelen van dit materiaal?

  • Koudschuim is lekker ventilerend. Dat betekent een koel bed!
  • Dit materiaal biedt de perfecte ondersteuning
  • Weinig last van kuilvorming
  • Extra hygiënisch: huisstofmijt houdt niet van koudschuim
  • Geurvrij en hyperallergeen
  • Gaat lang mee
  • Lekker stevig

Koudschuim kan ook nadelen hebben. Bijvoorbeeld deze:

  • Slaapt u liever lekker warm en behaaglijk? Dan is traagschuim een betere keuze
  • Zwaar materiaal

 

Waarom een topper?

Een topper zorgt niet alleen voor extra comfort, het kan ook een echte oppepper zijn voor een ouder matras. Wilt u graag wat harder of juist zachter liggen? Of is het matras waar u nu op slaapt net wat te warm of te koud? Dan kunt u dat heel eenvoudig oplossen met een topmatras. De HR koudschuim topper zorgt bijvoorbeeld voor extra ventilatie en stevigheid. Ook kan een topmatras oneffenheden in uw oude matras oplossen en is het ideaal om die irritante gleuf tussen twee eenpersoonsmatrassen weg te werken.

Daarnaast gaat uw reguliere en vaak duurdere matras langer mee door gebruik van een topper. Het slijt minder snel én wordt niet vies. En dat slaapt wel zo lekker en hygiënisch. Een topper is daarnaast ook gemakkelijker om te draaien, omdat het minder zwaar is. Ook dat draagt bij aan een hygiënischer en comfortabeler bed.

Bedden.nl heeft HR koudschuim toppers in allerlei soorten en maten. Wat dacht u van een topper met splitoptie bijvoorbeeld?