Winter dekbedden

Toont het enige resultaat

Winterdekbed online kopen

Een winterdekbed is zeer geschikt voor de koude dagen van het jaar. Winterdekbedden zijn ontwikkeld om genoeg warmte te geven tijdens de kou, maar ze zijn ook geschikt voor mensen die het snel koud hebben ’s nachts. Dit dekbed is in de zomer te warm. Om die reden zijn er voor de warme periode van het jaar zomerdekbedden ontworpen. Deze zijn dun en voelen licht en luchtig aan. Daarnaast zijn er ook vier seizoenen dekbedden die gedurende het hele jaar gebruikt kunnen worden. Winterdekbedden zijn puur geschikt voor de koude periode van het jaar en zijn juist wat dikker. De dikte van een winterdekbed is minimaal 6,2 centimeter. De warmteklasse van een winterdekbed is meestal één en soms twee. Warmteklasse één is de warmste warmteklasse en deze dekbedden zijn minimaal 8,8 centimeter dik. Deze dekbedden zijn ideaal voor in koude of slecht geïsoleerde slaapkamers. De winterdekbedden met warmteklasse één hebben een hoge warmte isolatie. Dit houdt in dat de warmte goed in en onder het dekbed blijft, waardoor u tijdens het slapen lekker warm blijft! Warmteklasse twee dekbedden zijn iets dunner, maar hebben ook een hoge warmte isolatie. Deze dekbedden voelen iets minder zwaar aan op uw lichaam tijdens het slapen.
Op Bedden.nl hebben wij winterdekbedden in verschillende soorten en maten in ons assortiment. Wij hebben eenpersoons dekbedden en twee persoons dekbedden, maar wij maken ook onderscheid in dekbed vulling:
  • Synthetisch
  • Dons
  • Wol
Synthetische winterdekbedden zijn gevuld met synthetische vezelbolletjes. Dit voelt bijna net zo zacht aan als dons en heeft de kwaliteit om warmte goed vast te houden. Hierdoor zijn dit geschikte dekbedden voor in de winter. Doordat de zachte bolletjes vrij in de delen van het dekbed langs elkaar kunnen bewegen voelen de dekbedden soepel aan en hebben ze een goed ventilerend vermogen. Bij winterdekbedden met een donzen vulling is de warmte isolatie ook zeer hoog. Dons staat erom bekend snel te verwarmen en de warmte vast te houden. Het materiaal is licht en geeft dus geen drukkend gevoel. Een wollen winterdekbed voelt wel weer wat zwaarder aan. Wol is een natuurlijk materiaal wat een goeie verwarmende kwaliteit heeft. Daarnaast heeft het een hoog absorptievermogen waardoor klamme nachten verleden tijd zijn. Eigenlijk zijn alle soorten materiaal geschikt. De keuze voor een winterdekbed hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur.

Winterdekbed

Om ervoor te zorgen dat u straks fijn slaapt onder een winterdekbed van de hoogste kwaliteit, werken wij alleen samen met de beste leveranciers. Onze leveranciers gebruiken bijvoorbeeld dons en wol in de dekbedden dat op een diervriendelijke manier verkregen is. Daarnaast worden de producten continue verbeterd en worden ze gemaakt van de beste materialen. Wij bieden een assortiment waar voor iedereen een geschikt product tussen zit. We hebben winterdekbedden in verschillende prijsklassen, met verschillende vullingen en in verschillende warmteklassen zodat iedereen het ideale winterdekbed kan vinden! Wij hebben ook dekbedden die geschikt zijn voor mensen met een allergie. Deze anti-allergie winterdekbedden zijn behandeld met een anti-huisstofmijt middel of ze zijn wasbaar. Hierdoor krijgt huisstofmijt niet de kans zich te nestelen en zullen allergieën of andere ademhalingsproblemen voorkomen worden.

Het onderhouden van een dekbed

Over het algemeen kost het niet veel moeite om een winterdekbed te onderhouden. Het is goed voor het dekbed als u het wekelijks opschud. Daarnaast is het altijd goed om het winterdekbed even buiten te laten luchten. Als u het dekbed echt schoon wilt krijgen kunt u het naar de stomerij brengen. Dit is niet in alle gevallen nodig. Sommige dekbedden in ons assortiment zijn geschikt voor in de wasmachine. Dit staat in de productbeschrijving vermeld bij de winterdekbedden waar dit van toepassing is.

Winterdekbed online bestellen

Als u een lekker warm dekbed voor de winter heeft gevonden op Bedden.nl kunt u deze eenvoudig bestellen via onze website. U hoeft maar een aantal stappen te doorlopen om uw nieuwe winterdekbed snel thuisbezorgd te krijgen!
  • Plaats het winterdekbed naar keuze in de winkelmand
  • Controleer de afmetingen voor u doorgaat met afrekenen
  • Vul uw persoonsgegevens in
  • Kies een betaalmethode
Voordat u een winterdekbed bestelt is het altijd verstandig om de afmeting even dubbel te controleren. De maat van het dekbed moet namelijk groter zijn dan de maat van het bed. U heeft op onze website ook de mogelijkheid om er een dekbedovertrek bij te bestellen. Als u de controle heeft gedaan kunt u uw contactgegevens invullen. Deze hebben wij nodig om uw producten af te leveren. Daarnaast vragen wij uw emailadres zodat wij u een orderbevestiging kunnen sturen. Tot slot kunt u kiezen uit één van onze veilige betaalmethodes zoals iDeal, Afterpay, creditcard of Paypal. Wanneer u alle stappen heeft afgerond zullen wij uw nieuwe winterdekbed zo snel mogelijk bij u thuisbezorgen!